Emberek! Van egy eladó 2002-es R1-em. Évekig nem volt használna mert nem nagyon voltam itthon. Tökéletes karcmentes állapotú, zsír gumikkal, fékbetéttel, vizsgával, szervízzel, van rajta fémfékcső, bukógomba, karbon deklivédő, egy fillért nem kell rákölteni garantálom. Hitel nem porbléma. Ára: 1,7 mft
Ha érdekel csörögj: 30/9988083
Srácok lemegyek a garázsba hogy állítsak a gáz holtjátékon és tök nem találtam semmi állítási lehetőséget! Nézem a kezelési útmutatóba ,de ott azt írták hogy 3-5mm között kell lennie és ha nem ennyi akkor vigyem szervízbe! Hol a francba kell állítani rajta?
figyelj Tom&Jerry! Látom nem érted a helyzetet. Nem leszóltam, csak megemlítettem, hogy ki ki döntse el maga, mi éri meg jobban, 30-ért egy komplett új lámpa, vagy az, hogy 20-25-ért átalakítják a gyáridat. Ha neked az utóbbi, akkor hajrá, add oda, csináltasd meg!
Figyelj PÍ. Jók a lámpáid és tök jó hogy tudsz RENDELNI valahonnan 30 pénzért de nemkel leszólni azt aki ugyanazt a minőséget tudja LEGYÁRTANI 20pénzért.
Megtennéd,hogy e-mail címet is adsz ahhoz az oldalhoz,mert találtam indexet,de címet,elérhetőséget nem sajna.vagy béna vagyok
Ha érdekel csörögj: 30/9988083