2002-2003-mas jobboldali oldalidom eladó. A mattfekete színű, mely a piros, és a szürke mocikon van, piros-fehér matrica van rajta, de hát ezt ugye 2 mozdulat levenni, ha valakinek ezüstre kell. Az ára 29990 forint! Teljesen gyári, nem sérült, nem hegesztett, full jó, sérülésmentes... csak poros, mert áll már egy ideje :) Ne kérjetek képet, szerintem mindenki tudja, hogy néz ki...
06-20-914-55-12
Jó, ok, igaz, a dobok maguk szépek, nagyon is! Csak éppen nem illenek a motor hátuljához. Egyrészt kettő, másrészt nagyon kilóg. Végül is a kettő még nem is lenne baj, ha nem lógna ki...
A legnagyobb szívás a Kawa dupla dobbal az ára volt... Viszont a 2006-07-es ZX10R-re meg a két dobból egyet csináltak. Annak viszont van értelme is legalább.
Szerencsére a 2007-es ZX6-on már visszatértek az egy dobos megoldásra.
Na igen, R1-en szép a TwoBrothers, mert azon eredetileg is két cső van. Sajna ZX-636-ra is két csövet terveztek, ami viszont (szerintem) nem szép. Kicsit sajnálom, mert a hangja biztosan nagyon kemény. Amit egy K6 Gixxer 750-en hallottam... Az brutális volt! Azt füldugó nélkül hosszabb távon... De az Akrám is nagyon szépen muzsikál, szavam nem lehet! És szép is.
Van benn a boltban nálunk egy pár ugyanilyen Thunder Dob. ZSír új.
Valamint van amit látsz a gépemen, az is eladó.
Ha érdekel adj mailcímet, vagy csörgess meg. Mondom az árakat. 70/236-00-69
Dannyboy!Kaptam az infót hogy esetleg te tudnál nekem segíteni!Tehát szeretném a motorom fényszóróját lesötétíteni!Nem szeretném sotétítő festékkel lefújni inkább érdekelne egy fényszórómaszk!CBR600F re 2005 ösre!Nem tudom merre induljak el ezügyben!Tudsz segíteni?
Egy képet azért csatolok hogy miről is beszélek!
06-20-914-55-12