Úgy alakult hogy motor nélkül vagyok. Felvetődött bennem egy R1 gondolata.
04-05-ös R1-ekről mit lehet tudni? Tipus hibák érdekelnének, amiket minden képen nézzek meg, a szokásos átvizsgáláson felül....
Üdv! Hát semmi jó sokszor bizonytalan volt, érzékeny az út minőségére. De ez olyan hogy valakinek bejön valakinek nem. Hát nekem ez nem jött most be,így inkább több tapadással rendelkező gumit rakok fel. De lehet neked éppen nem lesz semmi gondod vele és tetszeni fog ki tudja
Üdv! Nem akarok bele szólni de én is sportsmart 2 őt használtam mostanáig. 1500 km raktam bele de le is cserélem mert nagyon nem tetszik Se pályán se utcán nekem nem jött be. Rendeltem most helyette metzeler Racetec RR-t az már jobb lesz remélem
Csúszkált nyikorgott mint az autógumi..... Metzeler = okádék Persze csak nekem. Akkor sportec M1 néven futott az utcai gumijuk, meg m3 néven, mindkettő ilyesmi volt. Mondjuk a Racetec az jó gumi tőlük. Más jóval nem találkoztam....
Úgy alakult hogy motor nélkül vagyok. Felvetődött bennem egy R1 gondolata.
04-05-ös R1-ekről mit lehet tudni? Tipus hibák érdekelnének, amiket minden képen nézzek meg, a szokásos átvizsgáláson felül....