Szia!
Mizda Tamás vagyok Vas megyéböl. Nekem van egy 2002 es R1 em, nemrégiben lett cserélve a generátorom mert az előző leégett, szval van egy rossz generátorom! ha érdekel tudok képet is küldeni rola!
Sziasztok!
Hozzá jutottam egy 1998-as r1-hez van egy két gond vele!
Ha gyújtásra teszem akkor a fordulatszám mérő felmegy 3000-ig majd vissza,azt tudom,hogy ez egy hiba kód csak nem találtam róla semmi infót!
Ebben tudna valaki segíteni mi lehet a gond?
Köszi szépen!
Üdv:Tibi
Szia! Nekem 2007-es van, semmi rosszat nem tudok róla mondani! Komplett rendszer van rajta pc3-mal, de nem azért tettem rá, mert előtte erőhiányban szenvedett volna, hanem mert aránylag olcsón megvettem egyben mindent hozzá! Jó motor, tudja a dolgát, mindig mosolyt csal az aromra a sisak alatt!
Van benne lyuk de az nem az EXUP miatt van. Ha full rendszert+PC-t raksz rá akkor is ott lesz. Van akit zavar más meg örül neki mert vadállatnak érződik a motor.
Hello. Újra Motor vásárlás előtt állok és esélyes egy 2006-2007 es R1 viszont nem sokat tudok róla.Azt szeretném tudni hogy igazak e a rosszindulatú pletykák az "exup lyuk" al kapcsolatban? Az hogy zavaróan érezhető a hirtelen teljesítménynövekedés és ha igen lehet e vele valamit kezdeni?
Köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Van eladó 2db gyári szerszámkészletem!
Egyik 02-03-as,másik 04-06-os! 5000ft-os áron!
Ha valakit érdekel peterapor@citromail.hu vagy 06309502500
A legjobbakat hozzá!
Ha pályázol, nem biztos, hogy drága olajból, de 3 esemény (nap) / 1000 km az olajcsere limit, és marad is ez az állapot.
A veszteségmérésen nyilván kiderült, hogy a szelephézag rendben van-e, még talán azt kellhet sűrűbben ellenőriztetned, mint a megadott.
Meg, ha tudsz, szerezz egy kiegészítő radiátort a gyári alá, mert pályáról lejőve biztosan felmegy a vízhőfok.
Korábban már írták: érdemes gyújtáson hagyni, mert gyárilag nem kapcsol be a venti anélkül, aztán, ha leállt a venti, pár mp-n át járatni, hogy átkeringtesse a radiátor vizét a még melegebb pontoknál (a hengerfej érdekében).
Elvittem porfesteni a felniket megcsinálták minden.... csak miután visszatettük a kereket akkor derült ki hogy elgörbült a féktárcsa az összeszerelés közben... után.. csak ennyi. Igazából maga a festés nem volt vészes.
Mizda Tamás vagyok Vas megyéböl. Nekem van egy 2002 es R1 em, nemrégiben lett cserélve a generátorom mert az előző leégett, szval van egy rossz generátorom! ha érdekel tudok képet is küldeni rola!