Az sem mindegy milyen az útburkolat minősége! Én fehérváron a palotai uti shell kúttol a plázáig drifteltem a dunloppal 750 k4-el most r1 el metzelerrel németben képtelen vagyok egy métert is driftelni inkább kapja az elejét ! Érdekes pedig húzom mint ökör!
Szia zolika nem törtènt vele semmi komoly.Csak egy tavaly eldölt a garàzsban ,ès pont a kormànycsutkàra kicsit elhajlott de pàr mm t .Azèrt akarom kicserèlni.
Én Pirelli Rosso II-t használok (hátul 195/55) RN12-n.
Én inkább a "túrás, de néha megkergetem" vonalat képviselem, pályán sose voltam.
Rosszat nem tudok róla mondani. Jobban tapad, mint a korábbi Pirelli Corsám.
Szerintem mindig a legújabb fejlesztésű gumi a jobb gumi. Aztán a legtöbb gyártó oldalán elég jól be lehet lőni, hogy az adott használatra melyik a legjobb választás a kínálatból. Melyiket milyen használatra ajánlja. Pálya, sportos utcai, túrásabb stb. Olyan gumi biztos nincs, ami mindenhol baba (pályán, vizes úton stb).
Szucsi
En michelint hasznaltam az R1 en(eken). De! gurultam Dunloppal is igaz mas korulmenyek kozt,ersd aszfalt es levego homerseknel mind az itthoni korulmenyek es a kozlekedesi moral is mas volt.sot tura motoron is dunlop volt.
Km futas is valtozo volt ,3000-10000 km de ez en vagyok azon az aszfalton.
Hogy te merre gurulsz mekkora kereknyomassal melegitett gumival gyilkolod e vagy nem 1 fo vagy 2 fo palyazol e vahy nem,ezek mind befolyasoljak
Ahogy mondjak kinek a pap kinek a paplan,baratom rn12 en pedig pirellit hasznal evek ota
Ntec inkabb palyara valo,kozuti hasznalatnal nincs neki jelentosege,igaz nem ez alapjan veszek gumit,de nem is az alapjan hogy 15e km menjen el es 3,5 litert egyen 1 ezres gep ami 180-200pacis.
De ahogy mondod somarace kinek mi jon be
Nyilván a gumik szerkezetére gondolt, ha láttál/fogtál már NTEC-es Dunlop gumit, meg pl. Michelin Pilot Powert, te is érzed a különbséget.. Aztán kinek mi jön be.
Rn32 az kényelmetlen de a 22 es meg nem az,
Minden ujsag mast es mast hoz le merthogy mindenkinek mas es mas jo.csalodni nem fogsz benne,de mint minden sportmotor ezt sem 2 fore talaltak ki
Tudnánk privátban váltani pár szót?
kupkuc@gmail.hu