Tudnátok nekem tanácsot adni?
Egy szép ledes hátsó indexet szeretnék venni relé-vel együtt, + 1 rendszámtáblatartót (most a gyári van fent) a motoromra. Yamaha R1 2002-2003. Hol nézzek ilyet és milyet ajánlotok?
Előre is köszönöm!
Csütörtök este leszek újra otthon, akkor visszatérünk rá, ha neked is jó. Addig kiforrja magát a dolog, mert aki itt volt szombaton megnézni, azzal sem akarok kiszúrni. Addigra megjönnek a banktól a papírok, hogy mi merre mennyi.
Kösz mindenkinek, jó lenne vmi okosságot találni erre, mert engem azért eléggé zavar. Már minden ki lett cserélve, amit ilyenkor gondolom illik, már csak ez maradt. Na meg egy kis jó idő az első úthoz
Nem! Ezt én kicseréltem az R6-omnál és ugyan olyan laza volt az újjal is.Viszont a kuplungkosár már nekem is beszart pedig tavaly cseréltem ki!Hidd el az zörög!Jó lenne kapni hozzá valami spéci erősített kosarat, de én nem leltem eddig
Hi! Szerintem a kuplung harangnak van hangja a szegecsek elfáradtak! mind tipushibás anno gariban cserélni kellet volna! De a javitott verzió is 1 fokkal jobb
Lehetséges, hogy 04-es r1-ben nem is a kuplungnak van hangja, hanem a mögötte lévő láncnak ami az olajszivattyút hajtja? Mert az enyémben igencsak lazácska és a kuplungnál nem találtam semmit, ami a zörgő hangot adná.
Hali tank elején középen van egy csavar, azt kicsavarod ölést leveszed akkor hátra tudod emelni a tankot majdnem teljesen alatta találsz egy műanyag házat kicsavarod a csavarjait a műanyag ház közepén lesz egy gumi olyan mint a parafadugó azt kihúzod, a lukban is lesz egy csavar azt is kicsavarod és leemeled az egészet!Ennyi!sok sikert!
Köszi!
nekem van feleslegbe egy rendszámtartóm. Küldök képet ha érdekel!
Tudnátok nekem tanácsot adni?
Egy szép ledes hátsó indexet szeretnék venni relé-vel együtt, + 1 rendszámtáblatartót (most a gyári van fent) a motoromra. Yamaha R1 2002-2003. Hol nézzek ilyet és milyet ajánlotok?
Előre is köszönöm!
Én köszi!