Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Más kérdés: hol kárpitoztattad az ülésedet? és tudod még az elérhetőségét?
Persze minden nap többször, de valamiért nem vettem észre. Lehet azért mert egy nagycsomó szemét is jön nap mint nap. És a gmail csak hozzácsapja a régi levelezéshez, nem új sorba rakja.
Majd ha el áll az eső kimegyek és kibontom a mutánst a fólia alól hogy meg tudjam mérni. (sajnos a garázsban csak két motornak van hely)
Most ha nem probléma nem vacakolnék ezzel a művelettel.
Meg. És te szoktad nézni a levelezésed?
A kedvedért elővettem a gps-t (mivel anélkül nem mentünk sehová ha jól emlékszem) és az útvonaladat figyelőből (mert ezen ilyen is van) épp összesítem a naplózott adatokat.
Szia. Megkaptad a gumit?
Te még mindig azzal foglalkozol hogy egy több mint 2e km-es túrán honnan van +170 km és csal-e a km számlálóm? A bánat se tudja hogy mennyit mentünk a doberdói cél felé kerülőként és mennyit mentünk akármerre amit nem a térkép szerint látsz.
Én nem is gondolkodtam ezen mert eleve megbecsülhetetlen, másrészt nem is érdekelt.
Ugyan én voltam egyedül (mivel csak a gtr-nek van KÉT napi km számlálója ) aki induláskor lenullázta az egyiket és hozzá sem nyúlt hazáig, majd hazaérve 2326-ot olvasott le róla de ha ettől jobban érzed magad akkor felőlem lehet kevesebb is a megtett táv.
Jaszi nagyon kéne a segítséged quad ügyben
Köszi. (gondoltam hogy neked van mindegyikből raktáron )
Az érdekelne hogy a genesis és az állíthatós régebbi FZ teló milyen hosszú lehet.
Lejjebb ültetném a gtr-t pár centivel de itt a kutyacsontos mutatvány (sajnos) nem olyan egyszerű mint az fzr-nél. (nem egyenesek hanem meg van törve és ebben vannak a tűgörgős csapágyak is)
Egy rövidebb teló viszont megoldás lenne. (a sajátja ugyanolyan hosszú mint az exup teló, így a genesisé mivel rövidebb, akár jó is lehetne, viszont az FZ teló külső állítója praktikusabbnak tűnik)
Sziasztok
József, ez a km-óra kérdés továbbra is kérdés...
Az utunk a gugli szerint 1930, szted 2326, ebből levonva Marinót (kb 150) taxit (kb. 70) még mindig nincs meg 170 km... ennyit tekeregtünk volna eltévedve? (nem hiszem...bár... )
A forgalmis gépemen az újabb rugó van ami alul villás, pillanatnyilag exup rugóval és kutyacsonttal, Genesis himbával.
De amit hoztam legutóbb azon mintha ilyen lenne, csak az állító része hiányzik. Meg azon még a régi himbarendszer van. Ilyen:
http://www.ebay.com/itm/85-fz7...
A felső volt az eredeti.
törököknél katonai puccs bammeg
Az FZ-den eredetileg milyen hátsó rugóstag volt/van? Ilyen http://www.ebay.com/itm/1985-Y... vagy már az alul villás?
Hüllőnél nem tudják megcsinálni?
Nagyon jó film.
Jó volt. Én is megnéztem
sajna lukas van nekem is a bélust még nem bontom az van csak jó.
A leggyorsabb indian. Most kezdődik a fimcafé-n.
Sziasztok, nincs valakinek elfekvőben '87-88 Genesishez vízhűtő radiátor elfekvőben/eladóban. (karburátor állítás közben feltűnt, hogy valahonnan csöpög a víz és sajnos baloldalt a festék alatt gyöngyözött. )
bár ez 95-ös exupé, most ugrott be.
ezresé volt.
mit mértél 600ast?
A ház hossza 89 cm, a spirál teljes hossza 92 cm.