Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék.Vettem egy 1989es fzr600 as motort,amiben motort cseréltek.Elméletileg egy 1995ös blokkot raktak bele.Azt honnan lehet kideríteni mikori gyártmány a blokk?olajcsere előtt vagyok,milyen olajat,levegő,és olajszűrőt vegyek,mire figyeljek,stb. Elsö motor,keveset tudok még a dologról.
Köszi a segítséget
Lehet, hogy a hálózati töltő csatlakozója feszesebb. Nagyon pici forrasztások vannak ott, nem rég nagyító alatt forrasztottam de jobb lett volna mikroszkóp. Sajnos az nincs.
Az van hogy menet közben időnként közli hogy leválasztja a magát a töltőről és akksiról üzemel tovább (Wayteq 980BT kb. 2 éves) úgy meg elég gyorsan merül. Ha megmozgattam az usb dugaszt (mini) olyankor tölt is pár %-ot (pl: 32-ről 37-ig) de ott meg is áll, jelzi hogy a töltő be van dugva de a gps üzemben (igo primo) nem töltődik fel használat közben.
Most itt az asztalon bedugtam a pc usb kábelét miközben üzemel a gps de 8%-on áll és nem töltődik, ugyanez van a szivargyújtó töltővel is menet közben. (kép)
Ha bedugom a hálózati töltőt akkor egyből tolja is felfelé 2-3%-onként.
A gps-nek az usb dugasza hidalt le, azért nem töltődött folyamatosan. (legközelebb motorra nem ilyen csatlakozóst kell venni)
Itt az asztalin is sz.&r.
Lehet, basszus... első nap (nekem Venyimbe) 132 km, lefotózva, gugli arra 148-at mutat...
... de ez egyben azt is jelenti, hogy a fogyim kevesebb, mint amit számoltam (mivel valójában több km-t ment)
na itt neked egy kép, emléxel?
mondom, hogy többet mér... nekem 2377 km, de ugye Venyim-Szentes 2x az majd' 300 km, szóval neked 2077-nek kéne lennie, + a taxi, ami max, 60-70 lehetett.
Irány a nyíregyházi állatpark
Egy kis segítséget kérnék.Vettem egy 1989es fzr600 as motort,amiben motort cseréltek.Elméletileg egy 1995ös blokkot raktak bele.Azt honnan lehet kideríteni mikori gyártmány a blokk?olajcsere előtt vagyok,milyen olajat,levegő,és olajszűrőt vegyek,mire figyeljek,stb. Elsö motor,keveset tudok még a dologról.
Köszi a segítséget
Most itt az asztalon bedugtam a pc usb kábelét miközben üzemel a gps de 8%-on áll és nem töltődik, ugyanez van a szivargyújtó töltővel is menet közben. (kép)
Ha bedugom a hálózati töltőt akkor egyből tolja is felfelé 2-3%-onként.
Itt az asztalin is sz.&r.
A GPS-ed is megér egy misét mint az enyém
... de ez egyben azt is jelenti, hogy a fogyim kevesebb, mint amit számoltam (mivel valójában több km-t ment)
na itt neked egy kép, emléxel?
Mivel elseje óta nem voltam internet közelében így nem tudom hogy mi történt itt azóta de majd valamikor visszaolvasom.