Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem volt így hegesztve de elpattant,de ez persze nem törvényszerű
37Nm a hengerfejcsavar. Ha annyival van meghúzva akkor nem kell hozzá túl erős cucc. (nekem még nem volt gond velük)
Adnál neki meggyes joghurtot
Tegnap egy ilyennek kellett a karbiját beállítani yamaha varrior 350ccm
Ha elpattan akkor csináld úgy ahogy Ábrus írta:tetejére inbuszcsavar(8-as) rá 2anya kontrázva és arra már 13-as krovafejet rá tudsz(nem a tuts kekszet)rakni
El fog pattanni a hegesztésnél
Csak baromi ritkán mert sűrű napok vannak.
Ebből is látszik hogy nem vagyunk egyformák. Én a meggy-joghurttal vagyok így de pl. az asszonynak meg a húgának tetszik. (mondjuk a húgának adnék szívesen )
Valószínűleg az a női ízesítés.
Nálam csak 3 oldal de az is valami... skájpba is benézel néha?
6 oldal. Mint régen.
Fú ez a csoki kókusz fehérje botrányosan szar, alig várom hogy elfogyjon soha többet ilyet.
végre volt mit olvasni
én elmentem lakógyűlésre tegnap, de úgy felbaxtak az öregek, hogy hazajöttem, és lefeküdtem sorozatot nézni

Csővi, majd adj tanácsot, mert különben ezeknek a a nyuggereknek kirúgom a botjukat, oszt' eshetnek-kelhetnek azt, meg hogy kimaracc Erdélyből, felejtsd el
Na kész a szerszám, nekiesünk bélusnak.
Jó reggelt !
Mágus én sem vagyok mert akkor nem szereléssel b&sznám el az időt hanem ráérnék nyugodtan kertészkedni mert minden működne ahogy kell.
Az elején (huszonévvel ezelőtt) én (is) kezdetleges szerszámokkal, erősen hiányos szakmai tudással de baromi nagy lelkesedéssel csináltam (magamnak) mindent amibe benzin kellett. Aztán a körülmények javultak, a szaktudás is fejlődött azóta (sok-sok elb&szott pénzzel, ráqrással és idegeskedéssel megtámogatva) de ma már (sok minden más miatt) sem kedvem, sem időm nincs szerelgetni. (de mégis kell ha azt akarom hogy működjenek ezek a ........... )
Ábrus annak őrulj messze lakok tőled nem a szomszedba mert allandoan ott lennek nálad csinald meg fzrt :-) :-) :-) :-) :-)
nem de én nem vagyok olyan nagy mágus mint te :-)
Úgy gondolod hogy ez használna?
mind 1 holnap nem tudom elinditani szejjje verem :-)
Ábrus az a baj én panelba lakom és itt a panel előtt szerelni gáz szomszedok hulyének néznek mikor káronkodom es magamban beszélek :-)
Oké, az mindenképpen kell.
van szürő!