Mikor meghallottam hogy járt utána csináltam is gyorsan egy biztonsági mentést egy 500gb-os merevlemezre.
Aztán szépen eltettem a vinyót a szekrénybe. De remélem nem lesz rá szükség.
Van karbi tisztító spary-m, de nincs kompresszor a fúvatáshoz.
Meg félek, hogy nem veszek észre valamit, és esetleg eljátszok egy tömítést, alátétet......
A 7 sztem is jó.
Persze ki kellett javítani a hibáit, ezért lett 8. Annak a hibajavítása meg lett a 8.1. Azé meg a 10
Vindóz, én így szeretlek
Ui: tőlünk komolyabb infósok mondják, hogy a 10 végre használható... ezt bizonyítja, hogy képes elfutni mobil platformon is (ki használna lefagyogató kékhalálos telót? )
ez koszos? te még akkor nem láttál koszos karbit
Főzés. Ha agresszíven akarod, tegyél bele kis trisót (sima mosópor is megteszi) fémtiszta lesz (a mosóporos főzés képes megenni az alut, szóval max. 10 perc)
Utána már csak át kell fújni levegővel, meg ellenőrizni.
Sok éve 7-es van, és az első műveletek egyikével az automatikus frissítés lehetőségét tiltottam le.
A 10-es érintőképernyős cuccra van optimalizálva, pc-re hagyományos monitorral szerintem tök felesleges.
Aztán szépen eltettem a vinyót a szekrénybe. De remélem nem lesz rá szükség.
Meg félek, hogy nem veszek észre valamit, és esetleg eljátszok egy tömítést, alátétet......
Persze ki kellett javítani a hibáit, ezért lett 8. Annak a hibajavítása meg lett a 8.1. Azé meg a 10
Vindóz, én így szeretlek
Ui: tőlünk komolyabb infósok mondják, hogy a 10 végre használható... ezt bizonyítja, hogy képes elfutni mobil platformon is (ki használna lefagyogató kékhalálos telót? )
Főzés. Ha agresszíven akarod, tegyél bele kis trisót (sima mosópor is megteszi) fémtiszta lesz (a mosóporos főzés képes megenni az alut, szóval max. 10 perc)
Utána már csak át kell fújni levegővel, meg ellenőrizni.
El is tűnt az összes dokumentuma, fényképe.
A 10-es érintőképernyős cuccra van optimalizálva, pc-re hagyományos monitorral szerintem tök felesleges.
Nem baj csavar van, ha nagyon szar a helyzet akkor szétkapom és akkor húzom le a fejet megint .