Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

néztem egyik videodat reggeli inditást!!!! ott kuplung kosár zőrőg alapjáraton vas a beldő kosárhoz er alacsony fordulaton!!! fzr betegség de kosarat belsőt nézd meg meg lamelákat mekkoat tud belső kosáron mozdulni
Sziasztok.Köszi mindenkinek a sok tanácsot és hozzászólást és abban igazatok volt hogy ezt valahol én basztam el .Amióta nálam van szintem semmit nem költöttem rá pedig ha minden évben vettem volna rá valamit már rég ki lett volna cseréve minden.Sokat gondolkoztam hogy mi legyen a drágámmal de végül ara jutottam hogy marad.Szép lassan ahogy lesz pénzem (főleg télen)kicserélem fontossági sorrendben ahogy mondtátok.olajcserével kezdtem motul 3000 20-50 vettem bele de a szűrőhöz kapott tömítést valahogy nagynak találom.Még a régit nem vettem ki de rárakva is nagyobb tűnik.a régivel meg csepeg ahogy visszaraktam.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1000_f-9969793
Ha így folytatod akkor idén nem leszel meghívva.
Hú, az jó volt múltkor nálatok az a bográcsos fesztivál... És a végén egy nagyon jó kis csaj ágyában kötöttem ki Csak kár, hogy Ő nem volt otthon...
...majd megládd, milyen faxa lesz komoly ipari létesítmény, nem bádog szerszámos bódé
Házibulit is lehet majd tartani, a bográcsos pörkölt főzést-evést nem kell abbahagyni szeptember végén elférünk, nettó 63 m2.
Meg lett mondva, hogy fele ennyiből már rég állna az új garázsod...
Jó éjt!
A kocsiba is az van.
ne is mondd az a vas, amit lácc a képen, 70 ropi volt
Te építesz, nálunk meg épp bontják a gyárat. (sok-sok garázsra való vasanyag)
B&szhattam a fotót ha a vakolt alatt ment. (mint kiderült)
Amiket én húztam azok fent mennek a tető alatt, hozzáférhetően. (amik a képen még szanaszét vannak)
Így jár, aki nem fotóz le mindent építés közben én már évek óta fotózok, most is jól jött, mikor a kerti locsoló renccer egy részét ki kellett ásni, mert rálóg a garázs.
Én se unatkoztam vasárnap: felálltak a tartók. Egész pontosra sikerült, az 1ik ment el 2 centit, de holnap megvágom és kijavítom.
Hát persze, régi felhasználó vagy.
Viszont baromi olcsón lett szinte új klímánk. (csak meg kellett fizetnem valahol)
Húúú ez jó nagy szívás.
Tegnapelőtt jött a klímás felrakni a cuccot, még két hete szépen átalakítottam a kültéri konzolokat hozzá (előző éjjel még le is festettem) meglett hogy hol legyen felrakva, erre tegnap szól az asszony hogy nem ég kint a teraszon a villany, biztos megint kiégett. Oké, mondom, majd kicserélem (bár gyanús volt az egybeesés) erre b&szki ma kiderül hogy sikerült neki elfúrni a teraszvillany vezetékét. (ami a hungarocell alatt megy )
Mivel bent a vakolat alatt megy (itt van az időzítő is) így itt rejtetten másik kábellel nem tudom kiváltani. (még mák hogy anno gondoltam hogy megeshet ilyesmi így ha nem is ugyanarra de ment kifelé 3 szabad vezeték és azokkal áthidaltam a dolgot, bár a lámpatestet is át kell helyezni)
Egész nap ezzel sz&rakodtam, ahelyett hogy kerti vízrendszert fejeztem volna be.
Jó kis olaj az.
Bár elégeggondolandó eza manol
1500ft/l repsol vagy act evo 1800ft/l 20w50-t rakok bele mert csak csipeegeti az olajat
Jó estét
Bódogat a Zsóti(k)nak
Na mi történt?
Ja, azt hittem komolyan gondolod.
Én meg jól ráqrtam mlas klímájával.