Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkololbogarak éves gyűlése van? Beszálok :)
A Grappát nem ismerem, a Martini és a Cinzano meg oké.
Majd itt isztok áfonyapáleszt,ès szamócapáleszt!
Hát Ausztriába gond lesz, mert nekik csak a xar snapszuk van, de lentebb ott a Grappa, az finom tud lenni vagy ha puhábbak leszünk, áttérhetünk a Cinzanókra is.
Jó éjt
Én mostanában egyáltalán nem iszom semmilyen szeszt, viszont azon elgondolkodtam hogy idén nyáron hogyan fogunk reggelente (helyrajzilag nem ellenséges területen) akciós Pelinkovacot inni.
Na majd ha erre jársz megkóstolod.
Ez jó volna a fogfájásodra, mi?
Nekem a favorit az a Villányi Portugieser száraz vörösbor
Miféle erdélyi gyerök vagy te?
Nálunk most mindenki pálinkát főz, hogy szabad, de JÓT találni ugyanolyan nehéz, mint régen... a "gyáriak" (5-8e/liter ár) xarok, a háztól vett 2-3eFt-osak kicsit karcosak... 3-4e körül lehet jókat venni, most hoztam irsai szőlőt meg szilvát, mind2 olyan, mintha a gyümölcsbe harapnál
Munkatársam nagyon profi ebben. Tőle szoktunk venni,és nem is adja drágán. 2000ft/liter,de minőségi gyümölcs.
Vicusnak most olyan pálinkája van,ami szőlőszemekből lett főzve. Nem lett ledarálva,hanem kézzel összenyomkodva,és abból lett kifőzve.Nem seprő,a bor alja. Ez direkt pálinkának készült,nem bornak.
Az keserü!
Nyár végén vettem 2 helyről, meg kaptunk is, néztem, hogy van itthon vagy 7-8 liter, elég lesz... aztán most vasárnap a reggeli KV mellé nem volt már semmi : (na jó, egy kis Unicum azé' került)
Hát èn sem iszok pàleszt.Sör vagy bor de az is csak kulturáltan
Én nem iszok itthon páleszt,mert falnak megyek tőle. Csak a Vicus issza.
Így már èrtem.
Mert reggel a telephelyre megyek,és délelőtt kint állomáson végzek. Onnan megyek haza,és délben oda megyek vissza. Viszont este megint a telephelyen végzek. A bringa elfér a buszba,az Omega nem. Ha kocsival járnék akkor csak a telephelyre tudnék reggel bemenni vele,és este haza. Napközben meg maradna a busz,de én arra nem ülök fel(utazni nem szeretek rajta,és nem is szoktam).
Akkor lassan párolog!
Ja persze. A Vicus pálinkája is állandóan párolog. Úgy kb 2hónap alatt egy liter.
Mièrt nem mèsz autóval ha esik?
Ma megint szarrá áztam.
Le kell dugózni a palackot