Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tankozás megy még? Én visszamentem counter-strike-ot játszani
Szerdán vettem Leerdamert a Tesco-ban,akciós volt 1500-ért.Finom nagylyukú.
Mi vettünk: Maasdamer sajtot meg francia Camambert - a Spárban a mi kis városunkban nincs Spár, tecsóban meg pont ilyeneket nem árulnak... ja, a drágábbik volt 3800 /kg
Igen,voltunk mi is,10 -deka csoki 1500-nál kezdődik,mi se vettünk semmit.
Jött, látom, pont ezt akartam megnézni, értesít-e, de nem fosch akkor
ment 1 privát de nem látszik hogy pl kaptál valamit
Gyula, most jöttem a faludból, lementünk csoki kiállítás maeg vásár volt az Árkádban, de az árak olyan viccesek voltak, hogy télleg csak röhögtünk rajta cseresznye méretű csoki golyó220 Ft
Volt bor meg sajt is, azé mentünk, de bor 1 helyen, az is valami xar gyümölcs aromás izé, a sajtot meg meg se néztük, mert 12 000 - 16 000 Ft /kg árban voltak, az meg szintén kész vicc sztem nem is vett senki
munka 1000re megint az arabok jönnek vissza augusztusig.
Megvan köszön dolgozik most otthon van én itt mert ma meló volt ő meg szabad.
valaki írjon már itt egy privát üzit, kiwi vok, mit változtattak rajta
Andi?
A vérnyomásomat kell mérnem mert néha felszalad,más nincs.Veled mi van Pupumaci?
Ne is mondd! Egy év alatt 4 oktatás,és a végén vizsga. Ha nem sikerül,szabadidőben megismételhető,különben nem dolgozhatsz.
Akkor megnyugodtam, azt hittem hogy valami komoly történt veled.
Hát eddig úgy van,hogy megyünk Erdélybe. Arni el kalaúzol bennünket egy túra erejéig. Június 21-25-ig.
Most már okosabban csinálom,megvárom a tavaszt.
Nem,csak vizsgáztatnak minket is mint Ábrust.A pénzért már tanulni is kell,még jó hogy tőlem nem kérnek angol vizsgát.
A műszaki ráér tavasszal,legalább nem kell fagyoskodni télvíz idején a motoron. Te mindig télen szoktad vinni,ha jól emlékszem.
Június közepén találkozhatnánk valahol.
Te is benne vagy a szakszervezeti vezetésben? Vagy az üzemi tanácsban?
Lejárt a műszakim,kell hátulra új gumi.Szemle van a gyárban,folynak a bértárgyalások,szóval fárasztó eddig az év.Katinak meg most volt az orvosi felülvizsgálat,szóval el vagyok kicsit havazva.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_trophy_1200-9746302

Ezt azért elviselném...
Minden ok?

Gyuluskám aggódtam tunk érted eltüntél