Átnéztem a túrautvonalat.
Elsö nap Magyarország - Nagykároly.
Összeismerkedünk,iszogatunk satöbbi
Második nap 320 vagy 490 kilométer (kép)tordai hasadék,sóbánya,szováta.Opcionálisnak odatettem,hogy ha nem leszünk fáradtak lemehetünk a gyilkos tóig azon az uton van a békási szoros is(oda vissza 170 kilométer plussz)
Harmadik nap 350 kilométer(kép)a leglátványosabb a transzfogaras,bálea tó stb.
Negyedik nap 315 kilométer(kép) Vajdahunyadi vár,jégbarlang.
Ötödik nap(nincs kép )Felsögirda- haza)
http://totalcar.hu/magazin/hir...
Ha csak tehetem nagy ívben kerülöm B.pestet, szóval velem nem csesznek ki de az ottaniakkal rendesen. (mert ugye ez megoldás a problémára)
Találtam az ebay-en forgókést a borotvámhoz 1500ft/3db-os csomagban. Itthon 13000ft-ért lehet rendelni,de még a műanyag belső színe is ugyanaz.
Értem én,hogy senki nem dolgozik ingyen,de miért nem lehet tisztességes haszonnal adni,mondjuk úgy 5000ft/csomag. Akkor eszembe nem jutott volna,hogy ebay-en nézelődjek. Simán rendeltem volna itthonról.
Elsö nap Magyarország - Nagykároly.
Összeismerkedünk,iszogatunk satöbbi
Második nap 320 vagy 490 kilométer (kép)tordai hasadék,sóbánya,szováta.Opcionálisnak odatettem,hogy ha nem leszünk fáradtak lemehetünk a gyilkos tóig azon az uton van a békási szoros is(oda vissza 170 kilométer plussz)
Harmadik nap 350 kilométer(kép)a leglátványosabb a transzfogaras,bálea tó stb.
Negyedik nap 315 kilométer(kép) Vajdahunyadi vár,jégbarlang.
Ötödik nap(nincs kép )Felsögirda- haza)
Szebb napot mindenkinek!
Ha csak tehetem nagy ívben kerülöm B.pestet, szóval velem nem csesznek ki de az ottaniakkal rendesen. (mert ugye ez megoldás a problémára)
Értem én,hogy senki nem dolgozik ingyen,de miért nem lehet tisztességes haszonnal adni,mondjuk úgy 5000ft/csomag. Akkor eszembe nem jutott volna,hogy ebay-en nézelődjek. Simán rendeltem volna itthonról.