Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felétek nem divat a Valentin-napozás? bár nálunk is csak az utóbbi 15 évben erősödött meg, ezt is az usákoktól majmoltuk le
Mièrt Bálintnak hivnak?
Sziasztok Szép napot mindenkinek!
Bálint nap van, és Vasárnap, ilyenkor rendes fiatal házasok az ágyban vannak még
Ha nem eszi az olajat akkor nem feltétlen kell a 20w50. 10w30/20w40 a gyári előírás, abból ha a hideg oldali 10-es de a meleg oldal 40-es az nem baj
(ümi többet tudna mondani róla, ha jól tudom akkor neki is ilyen van az exupban)
Nincs.
Majd később rákeresek hogy van e ebből 20w/50-es is
Nekem is kéne olajat cserélni,habár nem mentem vele sokat,de mióta kicseréltem a vezlánc feszítő alatt a tömitést nem nagyon fogyott az olaj
Sziasztok
A 750-be 20w50 ELF-et használtam 1500ft/l áron nem volt vele gond
Nincs túl nagy forgalom itt ma reggel.
Belement tavaly ~6-7e km és nem volt semmi negatív jelenség. (váltás, motorzaj, hűtés, minden oké volt és nem is igen fogyott)
Másik ismerősömnek fzr 1000 exupban már évek óta ez van (meg az elődje a sima kék dobozos már több mint 40e km-rel) de semmi gond vele.
Hát akkor marad a Mannol
Az ELF-et ugyan szeretik hamisítani de a 20w60-ast én sem hinném. (rajtatok kívül nem nagyon kereshetik)
Tegyél bele 20-60 Elf olajat. 4 éve evvel járok, kánikulában is bírja, nem eszi a motor és tutira nem hamisítják. A 4 literes 12700.- listaáron/csak van ismerős kedvezménnyel/
GTR-be a túrák előtt olajat kell cserélni mert a mostani még Tribunj előtt került bele. (azaz két éve, van is az olajban vagy 3e km)
Sanya említette a Motult de én rávakkantottam hogy drága, aztán meg láttam hogy így leárazva nem is olyan veszélyes.
Bár szerintem maradok a Mannolnál.
https://alkatreszek.hu/4_takt_...
de szép ez a motooooooor Kösz. Na mék TVzni.
az alja változhat, de fent biztos, hogy 50, mert a levegős boxer meg tud szaladni nyáron, és azt tűrnie kell. Vizeseknél nincs akkora ingadozás.
nekem is hozza mindegyiket de a német Louisnál konkrétan 10w40-est dob csak hozzá.
Mifelénk egy Széles Út Egyesület nevezetű csapat szervez erdélyi túrát. Annak így néz ki a menetrendje.
(ha esetleg segítene a szervezésben)
10-15-20W50-eket írnak, mindenütt mást 20W rémlik... szóval mint a frézibe
mit akarsz annyira beolajozni? Már előbb is linkeltél... én meg nem tudom, milyen kell az enyémbe, nincs benne a szerelési manuálban
Ki kell nyomoznom a neten