Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nem megy messze vagyok a Bélustól de ha jó holnap reggel mondok furatközepet.
Szia, megmérném, csak távol vagyok tőle... Pupu esetleg te megtudod mondani? De nem sok remény fűzök hozzá, ránézésre nekem is szűkebbnek tűnik :(
szép jó napot az uraknak! Ábrus az mitöl lehet,hogy hidegen az istenért se akar beindulni hiába játszok a szivatóval, csak ha nyomok neki egy kis féktisztitót,melegen viszont pöcre indul! ha jár akkor reagál a szivatóra!
Biztos hogy nem. (az fzr sokkal vállasabb srác)
Én az FJ 1200-hoz vettem ilyet,de annak szélesebb a két teleszkóp közti távolsága,a cső annak is 41-es,de nem csereszabatos.
Ha megméred a tiéd,akkor megmondom,mekkora a TDM-é.
A 3VD kodúé, elvileg 41mm-es annak is a szára, csak kérdéses az elhelyezkedésük...
Sziasztok,
Esetleg valaki tudja: 1987-es Fzr 1000 Genesis-hez jó lenne a TDM 850 felső villahídja? Köszi
mellé nyomtam
Nem az nem az hanem a képneforgatós akármi
aha őrnagy
Az őrnagy?
Dehogynem, nemrég elájultam itt a székben egy fél órára két hozzászólás között. Most meg épp főzök.
hát ez fasz köcsög buzi...
Mig-29 Puma század. Smekiro őrnagy Szíriai bevetésről tér vissza ISIS bázis kaput.
Nem sokat pihentèl meló után
Az, mert csak annyira emlékeztem mikor a boltból eljöttél akkor egy gyárban lettél karbantartó.
Mármint egy cukorgyárban?
Vagy ez túl nagy segítség volt.
Azt biztosan tudom hogy nem emlékszem.
Valószínűleg 3-ra mivel az az alap beállítás és mondtam neki hogy állítson rajta ha valami nem teljesen kerek, mivel azt csak felrakva lehet érzékelni. (ezzel letolva magamról a felelősséget )
Ott mit termeltek?
Most akartam írni Pupunak hogy milyen kender(magos) kutyacsontról ír,de látom nekem sem megy jobban telóról
Ábrus?Arninak a karbijábanennyire tekerted ki a csavart?3 vagy 3,5-re ,mert közeljövőben leveszem,megnézem a tűket hol állnak és vusszateszem a 120-as fúvókákat
Nálunk a műszak csak kampányban van, és ilyenkor nincs szabadság. Ha valaki kiesik akkor a másik 3 csoport 12 órázik rövid-váltásban. Ami egy cseppet sem vicces. Mert ha leadod az éjszakásat reggel, akkor kurvára nincs kedved bemenni aznap délutánra, vagy ha a délelőttöset adod le 2-kor, akkor mehetsz be este 10-re. Igazolt távollét elképzelhető születés, halál, és hasonló nagyobb horderejű dolgok esetén, de ilyenkor is inkább azt szereti a vezetőség, ha cserélsz valakivel.
Délután megnézem.