Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közelebb van mint gondolnád...
Kedves ismeretlen ismerőseim! Jövőre a sok fogadalomból és kívánságból legalább egy teljesüljön!

Mindenkinek B.Ú.É.K.!
hol van az még...
Nekem a balaton a rivièra.......
jövőre össze kellene hozni egy balatoni 7végét!?
Boldog új èvet mindenkinek!
Boldog új évet mindenkinek,remélem jövőre is találkozunk valahol. . .
kilométerben gazdag Boldog új évet Mindenkinek!
Boldog Új Évet!
Lassan koccolok nem leszek gépközelbe holnap estig. B.U.É.K. srácok
Már15 ször probáltam mindig error(Some information is incorrect or missing. Please correct your entries and try again.)
B@sszák meg.Márnem is akarom
Sziasztok!
Arninak segítség: http://online-fizetes-magyarul...
Időm van, de már nem tudom fejből a lépéseket, de nem volt bonyolult 1általán. Én kb. a nyáron csináltam, de valami hiba volt, nem tudtam belépni, most itt volt a fiam, aki jól tud angolul, megnéztük, elküldettünk egy jelszó emlékeztetőt, beléptünk, és ennyi volt.
nekem a bankkártya mellé van egy virtuális neten használható kártya is, és annak a számát adtam meg, kb. 30 ezerrel feltöltve, hogy ne tudjam nagyon elbaxni van még rajta most tizen-párezer, csak annyihoz fér hozzá a pajpali.
Azóta meg annyi, hogy a firefoxi megjegyzett mindent, ha van paypal gomb, csak rányomok, és máris írja, hogy biztos? és egy OK, és már ki is van fizetve. Az íbéjj meg tudja a címem, így csak kattintanom kell párat, és máris baxhatom el a pénzt
Ha van időd segits már kicsit!
Leirnád hogyan kell regisztrálni a paypal-nál.
Lèpèsről lèpèsre,a gyengèbbek kedvèèrt
Tegnap du rendeltem Kínából íbéjjen pár vackot, mai postában már ott van, hogy feladva...
Azt nem értem, hogy egy 700 Ft-os PWM motor szabályzó árába hogy fér még bele a posta is, mikor nálunk, ha átküldöm a szomszéd faluba, az több ennél...
... na de mind1, nem értek én sok mást se...

Vettem egy PID+SSR+sensor kombót is, olyasmit,mint asszem Arni, 4600...
-9
Nálunk -7 ez sem alkalmas motorozásra
Na jól van,szundikálj még kicsit,én melózok,jövőre olcsóbb lesz a hús,nagyker már rendeli,vágunk most is.
Itt minusz kettő van,nem motoros idő.
Puszi Andinak,mi van vele,rég láttam.Tehetnél fel róla egy friss képet.