Időm van, de már nem tudom fejből a lépéseket, de nem volt bonyolult 1általán. Én kb. a nyáron csináltam, de valami hiba volt, nem tudtam belépni, most itt volt a fiam, aki jól tud angolul, megnéztük, elküldettünk egy jelszó emlékeztetőt, beléptünk, és ennyi volt.
nekem a bankkártya mellé van egy virtuális neten használható kártya is, és annak a számát adtam meg, kb. 30 ezerrel feltöltve, hogy ne tudjam nagyon elbaxni van még rajta most tizen-párezer, csak annyihoz fér hozzá a pajpali.
Azóta meg annyi, hogy a firefoxi megjegyzett mindent, ha van paypal gomb, csak rányomok, és máris írja, hogy biztos? és egy OK, és már ki is van fizetve. Az íbéjj meg tudja a címem, így csak kattintanom kell párat, és máris baxhatom el a pénzt
Tegnap du rendeltem Kínából íbéjjen pár vackot, mai postában már ott van, hogy feladva...
Azt nem értem, hogy egy 700 Ft-os PWM motor szabályzó árába hogy fér még bele a posta is, mikor nálunk, ha átküldöm a szomszéd faluba, az több ennél...
... na de mind1, nem értek én sok mást se...
Vettem egy PID+SSR+sensor kombót is, olyasmit,mint asszem Arni, 4600...
Mindenkinek B.Ú.É.K.!
B@sszák meg.Márnem is akarom
Arninak segítség: http://online-fizetes-magyarul...
nekem a bankkártya mellé van egy virtuális neten használható kártya is, és annak a számát adtam meg, kb. 30 ezerrel feltöltve, hogy ne tudjam nagyon elbaxni van még rajta most tizen-párezer, csak annyihoz fér hozzá a pajpali.
Azóta meg annyi, hogy a firefoxi megjegyzett mindent, ha van paypal gomb, csak rányomok, és máris írja, hogy biztos? és egy OK, és már ki is van fizetve. Az íbéjj meg tudja a címem, így csak kattintanom kell párat, és máris baxhatom el a pénzt
Leirnád hogyan kell regisztrálni a paypal-nál.
Lèpèsről lèpèsre,a gyengèbbek kedvèèrt
Azt nem értem, hogy egy 700 Ft-os PWM motor szabályzó árába hogy fér még bele a posta is, mikor nálunk, ha átküldöm a szomszéd faluba, az több ennél...
... na de mind1, nem értek én sok mást se...
Vettem egy PID+SSR+sensor kombót is, olyasmit,mint asszem Arni, 4600...