Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ilyen.
Nekem ilyennel tökéletesen ment 30e km-t kiszedtem de tarcsiba meg van még
Ilyen a gyertyám amit kiszedtem.
Koromlerakódás

Finom fekete koromréteg fedi a szigetelőcsúcsot, az elektródákat és a gyertyaházat.

Lehetséges ok: rosszul beállított keverékarány, túlságosan dús keverék, erősen szennyezett légszűrő, hibásan működő szívató, javarészt rövid szakaszokon használják a motorkerékpárt, túl hideg vagy alacsony hőértékű a gyertya.

Hatása: a kúszóáram miatt nehézkessé válik a hidegindítás, egyenetlen lesz a gyújtás. Ennek következtében elégetlen üzemanyag juthat a katalizátorba, és károsíthatja azt.

Teendő: be kell állítani a keverékarányt és a szívatót, ellenőrizni kell a légszűrőt.
Kiszedtem a gyertyákat fekete kormos volt mind.Jelent valamit?
Akkor jo lessz
a szűrő meg a csövek most lettek kicserélve! az kiesett!
az van nekem is
DR 8 ES gyertya jo ay FZR be?
Abbol vettem 4 et
Nem tudnád megmondani mien motorból passzol gyujtótekercs az FZR be?
Érgeklödtem mennyiért kapnék uj gyujtótekercseket.130000 ézer forint gyári uj.Ezek azt hiszik lopom a pémzt?
Szia.
Voltam a bontóban,nincs nekik csak fzr 600 hoz fékmunkahenger.
Nézd meg a szűrőket,a karbi és a üzemanyagcső csatlakozásnál is van egy kicsi csőszűrő
kis ügy ez ahhoz... őket még a milliós biciklikkel is elhajtotta a pesti yard.
Számot felírni - tudom
Ma délelőtt
jó reggelt! szerintetek mi okoz olyat,hogy leállitás után pöcre indul viszont nem pörög 1200 fölé!
Ez a kedvencem de megnézném Meddig vannak ott?
Ú bazz... Ez a méreg nem a cián. Próbáld megkeresni a tolvajkergetőket hátha van ott emberük vagy ötletük. A számot meg föl kell írni.
rendes éles hummik 2 magyar katonai merci vezette fel őket
Tegnap lebicikliztünk a tiszai strandra, úsztunk is, de haza biciklizni már nem kellett
Ellopták mind2t, az asszony 2012-es KTM-jét, meg az enyémet is, az se kínai volt, össze voltak zárva. Feljelentés, helyszínelés, este 9-re végeztem, de túl nagy remény nincs, hogy előkerül.
Persze egyik számát se tudom azt mondta a yard, hogy így köröztetni se tudja.
reggelt
Köszönöm!
Normális használat mellett pár tele tankos mérés után lehet átlagot mondani, így 50-100km fogyasztását nem lehet alapul venni.
Az utolsó Horvát túrán a GTR is fogyasztott 5,5 és 8,2L-t is, mindegyik kb. 200km utáni teletankolás után volt. (5,5L 60-100 közötti andalgás, 8,2L autópálya 150-180 közötti haladás)