De ez minek a függvénye?
Pl. nekem van itthon 10-10-16A. Tegyük fel hogy találnának valamit ami miatt belém kötnének.
Ezt akkor visszamenőleg mennyi időre számolják? Vagy nem az idő az érdekes, csak hogy 15e/amper? Vagy hogy van ez?
Egyik srácnál csináltam villanyt(akkor vette a lakást),újra fűztem az egész lakást,mikor a nap végén végeztünk hogy ne legyen baj a félkész szereléssel le szoktuk kapcsolni a vill órát ,akkor figyeltük meg hogy az óra forog lassan előre,mikor meg visszafele(ezzel még nem is lett volna baj ),mivel raktam be elosztót mindent lekötöttem és akkor is ugyanúgy forgott hol előre hol hátra ,valami 1970-es évekbeli dátum volt az órán.Képesek voltak azt mondani hogy el van kötve valami,de nagy duzzogva lecserélték és kicserélték az elmenő 1,5-es alu-t 2,5-es rézre(ez is elég karcsú ahhoz képest hogy szabvány szerint 10-t ír elő)
Ábrus jól írta.
Neked egy dolgod van, hogy mindent megtegyél annak érdekében, hogy a kihelyezett fogyasztásmérővel hiteles adat legyen mérhető.
nem raksz rá mágnest
nem ütöd le a falról, mer útban van
jelzed, ha bármi van vele
hívd fel a hibabejelentőt, és jelentsd be az állómérőt.
Tegnap előtt én is lemostam és a 4-ik henger megint kihagyogatott,kicsit felb@szta az agyam ,nem létezik hogy most cserélt gyertya megint szar legyen.A gyertya pipát mozgatva be be indult,gondoltam kicserélem a gyertya pipát és lám valamiért megint be ment a víz a záró gumi és a pipa közé.Előszedtem a gyertyapipákat és akkor vettem észre hogy van amelyik sima az oldala és van amelyen hosszanti irányba pár tizedes sorja van.Szerintem emiatt nem zárt rendesen a gumi ,kíváncsi leszek hogy jelenkezni fog újra a probléma.
Még semmit.
Ha felkerülnek az új trafók és még mindig nem oké valami, akkor kell vele foglalkozni. (én gyanítom hogy abba fog maradni a rángatás ha rendben lesz a gyújtásrendszer)
A gyújtás az egyik és a karburátor a másik amivel ennyi idő után gond szokott lenni.
Ezeket sajnos bele kell(ene) számolni abba ha valaki öreg gépet használ(na).
Mechanikailag gyakorlatilag nem szokott gond lenni semmivel.
A membránok foltozgatása is csak ideig-óráig oldotta volna meg a problémát.
Mivel azt mondtad hogy hosszabb távra tervezel vele, így ez nem volt hiábavaló befektetés. A trafókra ugyanez érvényes. (20 évente azért elnézhető hogy nem minden tart örökké )
Pl. nekem van itthon 10-10-16A. Tegyük fel hogy találnának valamit ami miatt belém kötnének.
Ezt akkor visszamenőleg mennyi időre számolják? Vagy nem az idő az érdekes, csak hogy 15e/amper? Vagy hogy van ez?