Van de nem teljes, az ára 20.000 Ft. De mielőtt nekiugranál a vásárlásnak, még egy dolgot szerintem meg kellene hogy nézess.
A SZELEPEK. Azok milyen nyomást adnak le, neked lennék a hengerenkénti nyomást is megnézném. A szelep hibánál van olyan jelenség hogy alacsony 2.000 fordulaton szaggat, majd azon felül kb. 3.000 fordulaton kisimul. Remélem tudtam segíteni.
Voltam ma a motorbontoban,kaptam kölcsön két trafot yamahábol de nem tudta mienböl van,15000 kilométert futott a gép aminöl van.Késöbb kiprobálom egyenlöre csak beinditottam de nem vettem észre semmi külömbséget.
Közel van a vizsgabázis ahova járunk, ugyhogy nem gond ha nem jön meg! Bár az se rossz amit írtál! Ha valamikor arra felé járunk, nem kizárt, hogy szavadon foglak! De Ugyanez igaz rátok is! Ha esetleg jártok pest felé! Ahogy nézegetem a motort, azért van egy pár kérdés a fejemben amit meg kell majd kérdeznem a tervező úrtól!
Karburátor szétszedés,kompressziomérés,szinkroniuálás,olajcsere,gyertyacsere.
A SZELEPEK. Azok milyen nyomást adnak le, neked lennék a hengerenkénti nyomást is megnézném. A szelep hibánál van olyan jelenség hogy alacsony 2.000 fordulaton szaggat, majd azon felül kb. 3.000 fordulaton kisimul. Remélem tudtam segíteni.
A moci 6 éve van meg és 42000 km-t tettem meg vele.