Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ábrus ,nálad esik már?
Itt lent csak egy kis szellő volt,picit hűlt a levegő,és vízszag volt,felhő semmi.
Itt még csak egy kisszél volt. Mégcsaka levegő sem hült le
Mien állapotu a karbi ami Ümitöl van?Használható lessz?
Nálunk 7 körül jelent meg egy kis szél, de aztán elült (fél7kor még a kerti medencében hesszeltünk) most kicsit dörög, de semmi egyéb.
itt van már a2. adag is

https://www.idokep.hu/radar
Akkor besaccóhatjuk, hogy kb. 110 ló lett... nekem a 100 LE Vectra alig ment 190-nél többet.
Ha hiszed, ha nem, a BMW-nek még nem néztem meg a végét egyszer óra szerinti 225-öt mentem (nálam viszonylag pontos az óra) akkor még nem futotta ki magát.
Amikor "nagyon" hajtok, akkor is max. 180, mert az pikk-pakk megvan.
Remélem lesz valami haszna a frissen épített terményszárítónak itt mellettünk. (magas, fémtömeg)
Kiqrt nagy vihar közeleg. Nem messze innen szinte folyamatosan villámlik. És jön erre.
Genesisnél 2,5 exupnál 3.
Gyárilag hogyan kellene álljon?2,5 nèl.
Egészen pontosan is-is, igazából benzinhab ami ott megy.
A négyüteműeknél minél jobban kifelé tekered a csavart, annál több benzin-levegő keverék megy be a szívótorokba, segítve az alapjárattól a negyedgázig tartó átmenetet. Negyedgáz után már egyre inkább a súbertű kúpja határozza meg a belépő üzemanyag mennyiségét.
A kétüteműeknél a csavar pont fordítva működik.
itt is akkora ilyet még nem láttam és itt a következő
Facebokra tette valaki de 2014 es vidi.Vaklárma.Bocsi.
http://legerdekesebb.info/2015...
Sanyiéknál nagy vihar volt!
Sanyi remélem minden rendben van
Megvárom a karbit amit csinálsz nekem
Már nincs kedvem megint szétszedni
azt hittem a keverékcsavar a levegöt állitja
De 1.5 fordulaton alapjárat nem áll be.fel le mozog 1000 rpm töl 2000 ig
Nyilván, mert nem a gyertyákkal van a baj.
Próbáld meg hogy a keverékcsavarokat visszaveszed két fordulatra, akkor valamivel kevesebb benzint kap alacsony fordulaton.
Nekem dereng valami még régről hogy neked azok talán 1,5 fordulatra voltak eredetileg kitekerve mikor elhoztad a legelső szerelőtől.
Nem cseréltem még gyertapipát,de ha cserélek gyertákat akkor az elsö motorozásnál bitang jol megy,de gondolom inditásnálbeköpheti vagy nem jol müködik a hidegindito(sokk)vagy karburátor vagy tökömtudja.
De nem cserélhetek hetente uj gyertyákat.
- smile - de nem sikerült
egy emoticont próbált mint ez is.
mi az a javascript amit még linkelni probáltál?
Sziasztok