megint kutat szerelsz?
az a gégecsőnek kinéző a kútba megyen le végig?
úgylátom nektek sincs homokszűrő, azaz a gégecső "bordáit" kikezdi a homok (mint a szemcseszórásnál)
kellene egy új cső
nekem tavaly raktak le újat a vascső helyett. Pe csövet,dupla lábszelepet, és fenn egy visszacsapó szelepet. a kompresszorozással 18e Ft volt anyaggal.
megérte. azóta kafa.
nincs ellátási gond, nincs homokozás.
Ma leszedtem öket.Kicseréltem a szivocsonkokat amit Thomas rendelt az ebayrol már tavaly.csak lusta voltam kicserélni eddig.Meglátom hogy fog menni de kell vegyek két gumimembránt a subertühöz,azt mondta multkor a szerelö.Megveszem hátha azért megy fulladozva mindig.
Figyu,minden csütörtökön megy ismerösöm BP re Összekötö utcára a 17-ik kerületbe.A fuvar ingyér van ha el tudsz menni oda,vagy megbeszélünk találkát az m3 m0 találkozásánál valahol.10-11 ora körül van ott a srác általában.Hogy legyen?
az a gégecsőnek kinéző a kútba megyen le végig?
úgylátom nektek sincs homokszűrő, azaz a gégecső "bordáit" kikezdi a homok (mint a szemcseszórásnál)
kellene egy új cső
nekem tavaly raktak le újat a vascső helyett. Pe csövet,dupla lábszelepet, és fenn egy visszacsapó szelepet. a kompresszorozással 18e Ft volt anyaggal.
megérte. azóta kafa.
nincs ellátási gond, nincs homokozás.
Antal Tamás (filmstúdió)
Mogyoród
Napraforgó utca 1-3
2146
Hungary
http://youtu.be/qEemDX0drdc
De mondj 1 árat és megoldjuk
Még akkoriban megvette valami dragsteres csávó.