Látni láttam és ültem is rajta de személyesen nem volt még vele dolgom (javításilag) csak azt tudom amit anno olvastam róla.
Gyakorlatilag egy erősen felfrissített 4jh-s fzr 600, arról meg jaszi többet tud mondani.
Én a magam részéről kimondottan jó gépnek tartom, bár a bizsergést az emlékek miatt a Thunderace-től érzek.
Nekem 4 napig állt, és olyat csinált, amit a múlt 7 évben 1x sem nem indult azonnal indítózott, de 3-4mp után levettem, mert már hallott, hogy lassabban forgatja vártam fél percet, aztán elkapta.
Tapasztaltam, hogy 5-6 fok körül indul legnehezebben, valszeg az már elég hideg, de ott még nem izzít. Fentebb-lentebb 1mp max.
2006-os, az akksi eredeti
Teljesen új külső fóliázva mindenhol. A telefoszerelő barátom szétszedte,és a belseje teljesen korrodált volt. Bekapcsolás után,rögtön kikapcsolt,és nem lehetett feltölteni. A hálózati töltő angol szabványú,de az nem is lényeges,mert usb-ről tölthető lenne,ha működne. Valószinűleg beleesett egy vödör vízbe.
Ki akartunk menni a kisházhoz,de a Twingi nem akart. Lemerült az akksi.
3 hete nem ment.
Majd sanya leírja mert mindjárt mennem kell.
Ezeket itt ott újnak hazudják de van ahol bevallják hogy: "Item condition: Manufacturer refurbished"
“Full Function,no damage,no scratches,ONE YEAR WARRANTY”
Szóval szép és jó állapotú, de felújított cuccok.
Szia Ábri. Ez a motorola amit Sanyának rendeltél? Mondcsak, gyári vagy másolat? Tök fura, hogy egy ilyen régi telefont újonnan kapni. ( mi volt a baj amúgy?)
Legutóbb már olyan írt vissza aki talán látott már angol könyvet. (az előzőekben még talán a google fordítót is sikerült alulmúlniuk de azért azt fogták hogy valami nem teljesen oké )
http://www.bannerakkumulator.h...
Gyakorlatilag egy erősen felfrissített 4jh-s fzr 600, arról meg jaszi többet tud mondani.
Én a magam részéről kimondottan jó gépnek tartom, bár a bizsergést az emlékek miatt a Thunderace-től érzek.
Tapasztaltam, hogy 5-6 fok körül indul legnehezebben, valszeg az már elég hideg, de ott még nem izzít. Fentebb-lentebb 1mp max.
2006-os, az akksi eredeti
3 hét sok télen, ha nem 100as az akku
Ki akartunk menni a kisházhoz,de a Twingi nem akart. Lemerült az akksi.
3 hete nem ment.
Ezeket itt ott újnak hazudják de van ahol bevallják hogy: "Item condition: Manufacturer refurbished"
“Full Function,no damage,no scratches,ONE YEAR WARRANTY”
Szóval szép és jó állapotú, de felújított cuccok.