Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennek 200 Amper az inditóáram.
Én vettem,de nem olcsót hanem jót.
http://www.bannerakkumulator.h...
Hali. Ki vett pár hete akksit és hol?
Jó reggelt!
jó reggelt!
reggelt
Csúnya
Látni láttam és ültem is rajta de személyesen nem volt még vele dolgom (javításilag) csak azt tudom amit anno olvastam róla.
Gyakorlatilag egy erősen felfrissített 4jh-s fzr 600, arról meg jaszi többet tud mondani.
Én a magam részéről kimondottan jó gépnek tartom, bár a bizsergést az emlékek miatt a Thunderace-től érzek.
Én is zsákoltam kb 10 zsák szemetet a konténerbe
Nekem 4 napig állt, és olyat csinált, amit a múlt 7 évben 1x sem nem indult azonnal indítózott, de 3-4mp után levettem, mert már hallott, hogy lassabban forgatja vártam fél percet, aztán elkapta.
Tapasztaltam, hogy 5-6 fok körül indul legnehezebben, valszeg az már elég hideg, de ott még nem izzít. Fentebb-lentebb 1mp max.
2006-os, az akksi eredeti
Na igen.
3 hét sok télen, ha nem 100as az akku
Így értem.
Szevasz uram,érdekelne a véleményed,már ha van az YZF-ről Tundercat!
Szevasztok csibészek.
Teljesen új külső fóliázva mindenhol. A telefoszerelő barátom szétszedte,és a belseje teljesen korrodált volt. Bekapcsolás után,rögtön kikapcsolt,és nem lehetett feltölteni. A hálózati töltő angol szabványú,de az nem is lényeges,mert usb-ről tölthető lenne,ha működne. Valószinűleg beleesett egy vödör vízbe.

Ki akartunk menni a kisházhoz,de a Twingi nem akart. Lemerült az akksi.
3 hete nem ment.
Majd sanya leírja mert mindjárt mennem kell.
Ezeket itt ott újnak hazudják de van ahol bevallják hogy: "Item condition: Manufacturer refurbished"
“Full Function,no damage,no scratches,ONE YEAR WARRANTY”
Szóval szép és jó állapotú, de felújított cuccok.
El hát, de nem ér el hazáig a porszívócső.
Te ábrus, elvihetnéd a porszívót a robogóval is nem?
Szia Ábri. Ez a motorola amit Sanyának rendeltél? Mondcsak, gyári vagy másolat? Tök fura, hogy egy ilyen régi telefont újonnan kapni. ( mi volt a baj amúgy?)
Én meg majd mindjárt.
Az előbb zsákoltam fél órát.
Én ma majdnem start to robogó de eszembe jutott hogy ki kell porszívózni délután a pözsót.
Bár még mindig jobb mintha ez jött volna: 鸟有翅膀,但没有电话和演技,而不是
Legutóbb már olyan írt vissza aki talán látott már angol könyvet. (az előzőekben még talán a google fordítót is sikerült alulmúlniuk de azért azt fogták hogy valami nem teljesen oké )
Küld még egyet a kiegészítők nélkül és megtarthatod a másikat.