Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre mondják(ritka mint a fehér holló)
Az gáz.
Az én anyósom tök jó fej velünk. Semmi rosszat nem mondhatok róluk,úgy tekintenek mintha saját gyerekük lennék. Ennyi figyelmet,érdeklődést,segítséget a saját szüleimtől nem kaptam.
Nincs benne CD olvasó.
Én is igy érzek anyosommal kapcsolatban
Ja, nincs író a gépben. Akkor az más.
Miért nem írod ki egy újraírható dvd-re,már rég fent lenne,
Sziasztok
Te utánajártál, hogy is van ez a hitel dolog mégis felvetted, más nem járt utána ő is felvette. Nincs különbség. Pont ez a lényeg, hogy nem lett volna szabad megengedni és ez az akkori kormány felelőssége. Azt csináltak a bankok amit akartak és tolták ki a pénzt.
Lehet, hogy hülye kérdés és most nagyon meg fogsz rám haragudni, de mi az az ISO?
Lehet, hogy rossz unebootin-t töltöttem le mert a windowsosat választottam...
látom szereted az anyósod!
Józsi, az emberek nagyrésze olyan, mint az anyósod
Csak azt érti, hogy odadja a személyit, aláírja a nevét, és máris hozhatja ki a boltból a lapostévét, mindenféle pénz nélkül.
Az embberek 90%-a ENNYIT ért meg a hitelszerződésből
Eddig OK, de dugj be egy min. 1G pendrivet, és az unetbootinnal arra írd ki az iso-t.
Maj újra kell indulni penről, és az üres partíciót megjelölni telepítésnek, és oda felrakja a linuxot a penről.
"de hiába is olvasná el a felét nem érti"
Én ha valamit nem értek akkor általában utánajárok hogy hogy is van ez.
Ha meg komoly tétje van a dolognak akkor pláne.
Egyszerű példa a napokból: anyósom (a kis hülye azt hiszi hogy nem tudok róla) győzködi a nejem hogy menjen el neki 15-20 évre 3-4M Ft-hoz adóstársnak, mert csak úgy kapna hitelt lakást venni.
Ehhez azt hajtogatja hogy "lányom nyugodtan írd alá, ez neked semmiféle kötelezettséggel nem jár"
Mondja az, aki elb&szott 10-12M Ft-ot a semmire és jelenleg ~75 ezret keres és tartja el a 15 éves fiát, BÁR listán van mert 1,5 éve nem fizette a mostani ház törlesztését sem és már a végrehajtó is megjelent a színen.
A nejem meg: "de hát azt mondja hogy fizetni fogja és nekem nem is kell foglalkozni vele" persze azonnal megtiltottam bármi ilyesmit.
"akkor odaköltözünk hozzátok, ha tetszik nektek ha nem, nem megyünk a híd alá"
Kedves mama, ÉN személyesen garantálom hogy ideb&zmeg nem költöztök, az qrvaisten mert páros lábbal rúglak ki a cuccaiddal együtt.
(elnézést, kicsit eltértem a témától )
Ketté osztottam a merevet. Egyiken a win7 van a másik üres. Az üresre letöltöttem az ubuntu-t és az unetbootin-t. Unetbootin-t megnyitottam beírtam az adatokat de a csak a C meghajtót ajánlja fel ahol a win van.
Hát én erre nem emléxem... arra viszont igen, hogy a vízcsapból is ez folyt: "vegyed, vigyed, 0% befizetéssel, CHF alapú..." minden csatornán 10 perc reklámból 7-8 ez volt.
Vitte is a nép a suzukit, a lapostévét, a szerencsétlenebbek meg az ingatlant mert elhitték, hogy előre is lehet inni a medve bőrére - pedig mint tudjuk, a medve nem játék
Hiába mondanak bármit. Az ember csak azt látja, hogy lesz egy új lakása, autója, motorja. Azt hogy közben bele fog rokkanni, elveszítheti mindenét azt nem látja ill. nem akarja látni. A cigis dobozra is rá van írva, hogy halált okozhat nem sokan foglalkoznak vele csak amikor már késő.
letőcc egy .iso-t. letőcc unetbootin, amit linkeltem. Elindít, pen bedug, image kiválaszt, ráír (percek lesz). Restart pendriveról (F12 szok lenni) install.

Így a win el fog veszni! Meglévő winből nem tudom, hogy kell, de gugli megmondja. Ha nem boldogulsz, írd ide, mert a levélfiókáim még nincsnek beállítva
De László, elmondták. (a hölgyike konkrétan le akart beszélni róla, kiemelve az akkoriban megjelent Yen hitelt amit kimondottan gazdasági öngyilkosságnak nevezett)
Nem boldogulok a telepedéssel...
Cső, már a linuxom megy
Persze, elmondták, hogy ingadozhat az árfolyam, felmehet 5-10-20 Ft-ot is... de azt nem mondták, hogy 2x is lehet, meg 3x is, és nem tudsz kilépni belőle
Az emberek 90 százaléka köztük én is hülyék vagyunk a hitel, banki, tőzsdei dolgokhoz. A hülyéket pedig meg kell védeni saját maguktól. Hiába mondják mi a hátulütője, hiába mondják olvasd el az apró betűs részt, szinte senki nem olvassa el a vállalási feltételeket, de hiába is olvasná el a felét nem érti.
Azzal hogy "átverték" azért nem teljesen értek egyet.
Párszor környékeztem már meg deviza elszámolású hitelt (új autót /na jó, swiftet/ is majdnem vettem 2001-ben) de szinte mindenhol felhívták a figyelmem a kereskedők hogy qrva kockázatos dolog mert ha megborul az árfolyam akkor nagyon drága lehet és sokkal biztonságosabb a forinthitel, még ha jelenleg drágább is.
Aki ezt figyelmen kívül hagyta (mindegy milyen okból) azt nem átverték hanem elvállalta ezekkel a feltételekkel.
Én úgy gondolom hogy aki pl. nincs tisztában a tőzsde működésével az ne ott akarjon tudás vagy segítség nélkül befektetni, mert esélyes hogy pofára esik. És akkor ne a játékszabályokat okolja.