Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ritkán találkozok ilyen világos gondolkodású, felelősségteljes fiatalemberrel. (bár igaz hogy a frézim is nálad kötött ki, tehát van ott ész)
Itt nem szeretném ezt nyilvánosan részletezni.
Asszony, 5 éves kisfiú itthon, ő meg másodállás rogyásig, majd külföldön villanyszerelés éveken át.
Mint talán minden ilyen esetben, itt is többször elhangzik a "mikor lesz már elég?" (jó, de még ...)
Aztán nem bírta tovább és átlépett a 4. emeleti ablakon.
Nem volt hó , és ónos eső is csak kétszer, és az is csak hét végén este
Igazából az usákok tehetnek róla... a saját kis válságocskájukkal jól mexopatták Európa szegényebbik felét.
Amikor ott kezdett borulni a bili, a nagy bennfentes alapok áttolták frankba a vagyont, és ez felnyomta az árfolyamot.
De az igazi bűnös az akkori kormányzatunk, gyurcsótány és sleppje.
ilyen progi pl. de van 100 féle. Ez nekem műxött.
Akkor töltsem le arra a partícióra és ott csomagoljam ki?
Azért ez nem egészen így van. Megtehették mert megengedték nekik. Átverték a sok hozzá nem értőt, bedöglesztették a gazdaságot, kiszivattyúzták a pénzt.
Lehet, csak a pendrive-t megcsinálni bootra, arra progi kell, ha csak rámásolod, úgy nem kalács.

Sőt, a mai linuxok már nem férnek 1 cdre fel, usb-ről jobb.
Pendrive-ról lehet telepíteni?
2 évi frankhitelbe én is becsengettem 1,4 Mft pénzmagot a vakok javára. De ez egyértelműen az én saram. Én kötöttem ilyen hitelszerződést. Fáj a zsebemből kivett pénz de nem hibáztatok senkim. Ebben a cikkben ( az elejét olvastam csak el) is úgy tesznek kicsit mintha nem ő akart volna faszamotort piripénzér. Öntként pucsítottunk, hogy a bank megszekszuálja a picsánk. Aki kurvának áll ne csodálkozzék ha megbasszák.
Fog. Indulásnál fel fogja ajánlani, hogy válassz.
Az elsőt én is így raktam, még xp mellé, aztán egy év múlva rájöttem, hogy 1xse kellett a win úgyhogy aztán le is takarítottam.

ja, 10.04-et már nem tudod feltenni, töltsd le a 14.04.2 LTS-t, az a tuti.
Szasz. Letöltöttem az ubuntu-t 10.04-et. Win 7 mellé telepíteném külön partícióra. Fog működni? Hogy tudom kiválasztani indításkor melyik menjen?
Pont ezt olvastam én is délelőtt.
Ez 1 hülye volt évi kb. 400-ba van neki a motor persze az üzemanyagon felül... munkásmotornak nem szabad ilyet venni, ennyiért.
Nálunk geci esős lucskos.
Barátod miért halt meg?
Látom csend van már megint, gondoltam beszólok. (nemrég ébredtem fel )
Mintha már írtam volna róla anno, 2006-ban sorsdöntő kérdést kellett megvitatnom magammal.
Azaz vegyek egy 1,2-es új Suzuki Banditot 1.998e Ft-ért (játszott a GSX 1,4 is 2.299e-ért) amit 400-450e Ft önrésszel hoztam volna el és 6 év svájci pénzmag alapon való törlesztés után teljességgel birtokolhattam volna vagy az önrészen öreg vasat veszek hitel nélkül.
Jól körbejártam a témát (8-10 Suzuki kereskedést végigtelefonálva, ahol megtanultam hogy baromira nem mindegy hogy hova és mennyire felkészülten megy be a kedves vásárolni szándékozó mert van ahol azonnal hülyére veszik/vették) majd beláttam hogy az akkori anyagi helyzetemmel és távaltokkal nem szabad ezt felvállalnom. (okos fiú )
Épp a napokban Kamionos haverommal tárgyaltuk ki hogy mekkora üzlet volt neki megvenni 2004-ben a szintén új GSX 750-et 1.798e-ért 10%+ kedvezmény önrésszel 5 évnyi CHF hitellel. (~2,6M-val zárta az 5. év végén hogy csak egy évet kapott a válság "kedvező" hatásából)
A dolgok lényege itt olvasható.
Hali mindenkinek.
Gyengén napos csendes őszi idő.
Esős lucskos.
Itt esik!
Köszi.Amugy létezik javitokészlet hozzá?
Napos szélcsendes

reggelt mindenkinek!
Jó reggelt uraim ezen az esős szeles reggelen!