Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt
Helo. Nálam van a hengerfej azt ne keresd
Jó reggelt
Húúú basszameg azt álmodtam hogy leparkoltam 1 cigány telep közelébe, mire visszaértem ki volt kapva a blokk és a belseje szétszórva, csak az almóniumot vitték el! De elkezdtem elmélkedni hogy akkor kell 1 másik motor és ez örömmel és megnyugvással töltött el így most keresgélek egy yzf750-t vagy exup 1000-t
Vannak olyan modellek amin van VGA csatlakozó,nekem a Medion monitoron van mindhárom,az megy a set top box-al,viszont a régebbi Philips-em csak VGA csatis,az átalakítóval van rákötve a számítógép DVI-videó kimenetére.
Sziasztok. Jobbulást Feribácsi
Ja, nem néztem
Akkor gondolom nem láttad hogy amit linkeltem ott darabja 463Ft.
Felesleges egy készletet megvenni,kb 6-700ft darabja,Sugo motorbontó 500/db és nem biztos hogy mindet cserélmi kell
Köszi a segítséget de végül úgy oldottam meg hogy az 1 es hengert felső holtpontra állítottam és a vezérműtengelyekröl csináltam egy szakrajzot hogy hogy álltak, meg a vezérműtengely végén van kis lyuk és azok a hengerfej peremétől 0,8 centi távolságra vannak.így szedtem le :D
nem
A monitoron? Ott nincs csak az a soktüskés monitor csatlakozó.
hdmi van rajta?
Van egy USB-s DVBT vevőm, azt valahogy?
nem hinném
Nekem 1 tv kártya van a gépbe és csak úgy megyen
Én is ettől féltem...Set top boxot valahogy rákötni?
nem hinném

Lehet valahogy lcd monitoron tv-t nézni számítógép nélkül? Van egy fölös sajnálnám kidobni...
köszi,ez látom előre jó meló lesz
nem telefonon?
Gyere ide...
Itt egy pár kép a szelepállitásról
A biciklizést sem felejti el az ember