Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tisztelt Szerkesztőség!

Még sohasem írtam Önöknek, de most végső kétségbeesésemben elhatároztam, hogy a segítségüket kérem. Nehéz döntés előtt állok.
Az utóbbi időben észrevettem, hogy a feleségem gyakran furcsán viselkedik, az a gyanúm, hogy félrelép. Amikor csörög otthon a telefon és én veszem fel, előfordul, hogy nem szól bele senki. Néha az asszony késő estig távol marad, ilyenkor állítólag a barátnőivel találkozik, de ha kérdezem a nevüket, azt mondja, úgysem ismerem őket, a kolléganői.
Néha ébren maradok, és az ablakból lesem, hogy milyen autóval jön haza, de ő kiszáll egy sarokkal odébb, és gyalog jön végig az utcán. Ki tudja, talán nem is taxival érkezik!
A múltkor a kezembe vettem a mobiltelefonját, hogy megnézzem, hány óra, dühösen rám kiabált, hogy ne nyúljak a személyes dolgaihoz. Azzal is megvádolt, hogy kémkedem utána.
Tegnapelőtt, amikor ismét elment estére itthonról, úgy döntöttem, hogy kimegyek a házunk elé, és ott várok a sötétben, míg haza nem jön. Olyan helyre állítottam a vadonatúj Harley Davidsonomat, ahonnan jól látható az utcasarok, elrejtőztem mögé és figyeltem az utcát. Ahogy ott térdeltem, észrevettem, hogy valami csöpög a motoromból. Hát, látom, hogy egy egész olajtócsa van már alatta.
Most mit tanácsolnak, próbáljam magam megjavítani, vagy vigyem vissza a kereskedőhöz?
átérzem a helyzeted! nem vagyok sűrűn látott vendég a dokinál!
Aha,javulok,de még nem az igazi. Köhögés van,szar közérzet,de legalább láz nincs,és a fejfájás is elmúlt. Olyan taknyos állapot van.
Szigorúan fekszek,sokat alszok,talán hamarébb túl leszek rajta. Nem szokott elkapni betegség,es ez álltal nehezen viselem.
Mi a helyzet Sanyi? jobban vagy már?
jó reggelt!
Feribácsi nincs meg neked az az írás mikor a csávó elmegy motorral megáll az utca végében hogy meglesse az asszonyt hogy csalja-e és mikor leguggol észrevesz 1 olajfoltot? És azon gondolkodik elvigye szerelőhöz vagy sem.
reggelt
Nem gond,ott van és majd mész érte.

elfelejtettem hogy ma küldöd a tartályt,oda voltam villanyt reszelni
Sziasztok
Nem ez az emberke jár börzékre?
Szeva
mennyér kaphat kb. friss fényt az ábrusmobil? (műanyagot is kell javíttatni)
hómeni dollárt gyűccsek?
Attól tartok egy házikó árát ott kellene hagynom érte, voltak olyan vííínek köztük h a markolat fábúú vót,meg olyan bicikli üléses ,meg a gumi dudát nem szabadott megnyomni, mert szétporlik,
Azonnal hozd el mindet, és küld a békaemberrel ide hozzám.
A múltkor beszabadultam 1 ismerős házába amit nem lakik . Vagy 20 ilyen ócskavas volt ott, km órák kosárszám, teleszkópok mint a csirkelábak,1-2 vödör lámpa ,pár kosár blokk ami öregebb mint én .Meg minden mi szem szájnak ingere
Melyik nap?
Remélem nem a majami bícsi időjárást irta le.