Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez hülyeség. Én tudok fél évre előre is. Júliusban meleg lesz
1 hétnél előre nehezen tudnak jósolni amatőr meteorológus is vagyok
Márciusban is szokatlan hőmérsékletre lehet számítani. A hónap elején folytatódik az enyhe időjárás. Ötödike után egy erőteljes felmelegedésre számítsunk, 8-a táján akár 25 fokos meleget is mérhetünk.Tizedike után egy rövid lehűlés lesz, amikor a nappali hőmérséklet 5 fokra csökken, de néhány nap elmúltával ismét egy felmelegedés következik és a hónap végén akár 22 fokra is felkúszik a hőmérő higanyszála. Úgy látszik a tavasz korábban jön az idén. A széljárás déli lesz, amely meleget hoz fölénk. Start márc 8
Tegnap meg kiröhögtél hogy nem birok linkelni mi helo
Rendben Feribácsi,majd szolsz,hogy mikor!
Hali Robesz
Még nem állok neki ,fogunk talizni és megbeszéljük mit ,hogyan
Régi szép idők amikor még a rendőrök is motorral jártak. A zene a legnagyobb
Na most mi a gec van
máshun is csinájja a forumon.
link
szia Feribácsi! Amit elfelejtettem mondani,az első teló szimeringet is megkellene nézni,mert könnyezik ki az olaj!
Viszont Feribá, és,gyors,jobbulást Sanyinak is !

Szép napot mindenkinek
Csak a buszom sajnálom. Ilyenkor viszi mindenki,és kap is rendesen sztem. Amikor dolgozom,akkor csak én hajtom a gépet,és vigyázok rá.
Hát még nem vagyok teljesen jól. Sztem rámegy ez a hét arra hogy rendben legyek.

Vannak tartalék emberek ilyen esetekre,a járat nem marad ki legtöbb esetben.
Jobbulást Sanyi, hogy vagy? Ilyenkor ki megy helyetted, vagy kimarad az a járat?
jó reggelt!
Sportszerűtlen lett volna ha rávágom hogy a 30-as évekbeli Opel Blitz is 74 oktános benzinre volt "kalibrálva"?
Senki többet harmadszor...
Oktanzahl 74
Azt akartam befejezni, de közbejött ez...
És a tiéd mikor lesz kész?
Pedig bitang kis motor !