Mivel nem nagyon követtem az eseményeket így nem vagyok képben hogy mi történt a géppel eddig.
Én ha ismeretlen gépet javítok akkor először végigmegyek a szokásos dolgokon (belső tisztaság, fúvóka méretek, benzinszint, gumigyűrűk-tömítések, mechanikus dolgok) és utána kezdem el a beállítási szertartást. (keverékcsavar, szinkronizálás)
A lassú gázvisszatérés lehet attól is hogy régóta nem volt indítva és a membránok kicsit megkeményedtek így amíg fel nem puhulnak a benzintől addig ez a jelenség megmarad de pár km használat után magától helyreáll. (téli leállítás után elő szokott fordulni más gépeken is)
Szóval én nem tekergetném el egyből.
Sajnos én a FZ750-mel jártam így ,nekem 1 jó állapotú karbi oldotta meg a problémát,de előtte végig csináltam ezeket a dolgokat,sajnos utána már szinkronnál is megmutatkozott hogy kopott a karbi
Pont most néztem meg youtubon a videor róla!Most már látom hol és mit keressek pontosan! Köszi a képet! Szóval ha az általad irt fordulatot tekerek kifele akkor talán megszűnik a gáz fennakadás problémája? Ha mégse akkor gondolom karbi pucolás és szinkron! utobbi gondolom én szerviz
Ha jól emlékszem akkor 600-ast csinálsz.
Nem kell levenni mert a helyén is hozzá lehet férni. (2,5-3 fordulat a teljesen betekert állásból kifelé a gyári érték)
Köszi! Akkor ezt csak ebben a leszerelt állapotban tudom állitani igaz? Másik kérdésem az lenne hogy a karbisor csavarjaihoz felülről férek hozzá a leszedéshez vagy oldalról? Bocs ha sok az amatör kérdés :D
Én ha ismeretlen gépet javítok akkor először végigmegyek a szokásos dolgokon (belső tisztaság, fúvóka méretek, benzinszint, gumigyűrűk-tömítések, mechanikus dolgok) és utána kezdem el a beállítási szertartást. (keverékcsavar, szinkronizálás)
A lassú gázvisszatérés lehet attól is hogy régóta nem volt indítva és a membránok kicsit megkeményedtek így amíg fel nem puhulnak a benzintől addig ez a jelenség megmarad de pár km használat után magától helyreáll. (téli leállítás után elő szokott fordulni más gépeken is)
Szóval én nem tekergetném el egyből.
Nem kell levenni mert a helyén is hozzá lehet férni. (2,5-3 fordulat a teljesen betekert állásból kifelé a gyári érték)
Az birka, hajó, vagy nem szállít?