Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,ismerős.
Mostanában eléggé hézagosan vagyok itt, restellem is a dolgot bár mentségemre szolgáljon hogy kissé fel van borítva az életünk. (nincs baj csak egy kicsit sűrűbbek a mindennapok)
Azért néha benézek és igyekszem társasági személy lenni.
Remélem nemsokára azért ráérősebb leszek.
Bár feltűnt hogy mlas is eltűnt. (gondolom Jamaikában van a családdal telelni, közben akkumulátort regenerál a rasztáknak )
Az is igaz hogy nem mindenki tudja pontosan felmérni a képességeit és később látja be (vagy nem) hogy ez neki sok lesz/lett. (kész, feladom hülye vagyok nem megy vs. ez egy f&s hulladék, felgyújtom és megyek Hondát venni)
Vagy amikor javasoljuk hogy ha ilyeneket meg kell kérdeznie akkor ne álljon neki otthon hanem keressen egy hozzáértőt, erre megossza hogy mi nem lehet hiba de miért nem segítünk? Kérdezem hogy ezeket mire alapozza, erre megállapítja hogy nem értünk hozzá és szó nélkül továbbáll. (az ilyeneknél nyugodt vagyok mert tudom hogy összejár még egy rakás fórumot és előbb-utóbb valaki majd jól egyetért vele és megoldják a dolgot )
Viszont amikor "jó tanulóval" futunk össze aki értelmesen kérdez, nem okoskodik hanem megcsinálja amit javaslunk, kitartó és ráadásul még sikerül is megoldani a problémáját, na azért érdemes koptatni a billentyűzetet. (és többségében ilyenekkel találkozom )
Én is nagyon sokat köszönhetek itt mindenkinek a sok swgítségért és igazad van mint mindig
Aki már veszi a fáradtságot hogy egyáltalán kérdezzen a témával kapcsolatban azt már értékelni szoktam és igyekszem segíteni.
Az is igaz hogy volt már olyan amikor a kapott válaszokból/hozzáállásból éreztem hogy itt nem engem kell kérdezni, mások ezt már megmondták/jobban tudják, így nem is igen erőltettem a segítést. (de ilyen talán két-három eset volt az évek alatt)
Azon a területen ahol meg én bolyongok vakon ott én is tudok hülyeséget kérdezni, hiába próbálok meg konstruktívan gondolkodni.
Nem akartam senkit leszólni ,még mielőtt felnyársaltok
Amúgy néha nem értem hogy kevés infóból azt várják hogy csodát írjon az ember,sokszor tényleg azért nem válaszol az ember,mert míg nem csinál meg bizonyos dolgokat a hiba keresésnél addig nem is nagyon lehet mit válaszolni,persze nem mindenki akar,tud vagy próbál javítani otthon
"hogy eszi az olajat"
Ez literben mennyit jelent?
Itt nincs is igazi tél.
Csak a most hazajött délutános nem.
És a többi henger kompresszió értéke mennyire tért el ettől? (mert általában megközelítőleg egyformán szoktak kopni a gyűrűk)
Én ismeretlenül nem szeretném megkérdőjelezni senkinek a hozzáértését de megmérte a szerelő úr a szelephézagokat is? (azt meg nem is feltételezem hogy ne tudná hogy kompresszióméréskor vagy le van véve a karburátorsor vagy teljes gázt kell húzni mert zárt pillangószeleppel hamis lesz a mérés)
A füstölés lehetséges okait pedig Thomas fórumtárs már nagyon találóan megfogalmazta, jómagam sem fogalmazhatnék másképp.( )
Mellesleg füstölést (feketét) okozhat még a túl sok üzemanyag is, az olajtól viszont általában kékes színű a füst.
Alszik mindenki
Az az 5 bar lehet akár nem jó szelephézagtól is,én biztos megmérném,eszi az olajat-mennyire-milyen olaj van benne,füstöl-milyen színűt-akár lehet hengerfejtömítés hiba is a gyenge kompresszió.Nekem egy motorszerelő suttyó koromban azt mondta hogy ha kokszos a dugattyú teteje akkor szelepszár szimering,ha tiszta akkor gyűrű probléma,vagy fordítva?
napközben robot van!
Jó èrtem én,de hát gész nap
Arni télen mindenki a műhelybe van!
Èn is minden nap ránézek többször is de ha nincs semmi tèma akkor nem irok.Azt hittem tèlen többet leszünk a forumon de nem igy van.
Jó éjt!
Remélem az én gépem is patent lesz a trafócsere után.
Elfáradok,elszoktam a melótól 5 nap alatt. Nagyon jó volt itthon. Egyébként minden nap olvasgatom a fórumot,csak általában abban az időben nincs itt senki.
Mostanàban keveset látlak itt.Sok a melo?
Nem akarom így nyektetni,szar az egyik trafó.
Az nem jó. Berúgok és rámesik a motor.
nincs fütèsi lehetöség?
Dehogynem.
Vigyél egy üveg villányit magaddal.