Polírozó géppel esetleg lehet vele kísérletezni amivel az autó fényszórókat is szokták de általában már tele szokott lenni mikrorepedésekkel is és nem lesz igazán szép.
Én mondjuk nem festeném le mert engem zavarna.
"Akkor most mijen olajat javasolsz bele?"
Ez egy rendkívül veszélyes kérdés, bárhol is teszik fel.
A Motul jó minőség bár elég drágának találom és 10w40-ből van abban is többféle.
Legtöbben Castrolt szoktunk használni mert árban lényegesen olcsóbb és tökéletesen megfelel.
Én a GTR-be legutóbb ilyet vettem mert ez volt épp elérhető (és persze "olcsó")
Előtte az FZR-be ilyet vettem de akkor még 1800-2000ft körül hozták literét.
Azt szokták mondani hogy nem szabad spórolni a minőségen ha olajról van szó, viszont utcára a mindennapokban ezek a teljesen jó minőségű 1500ft körüli olajok tökéletesen megfelelnek. (persze ha át nem qrják hamisított cuccal az embert, bár az a nagyobb márkáknál esélyesebb)
Persze ha a biker ritkán hagyja ki a pályanapot és keni is a száját a gépnek akkor vegyen bele magasabb teljesítményszintű cuccot és cserélje gyakrabban de ezekre az öregebb gépekre már úgysem a stopperóra hajszolása a jellemző felhasználási mód.
Fz400 alktrészek eladók főleg motorikus
Csaba
jójét
Jól mondta Feribá,ilyen kormányra gondoltam
Megkaptad a cumót?
Én mondjuk nem festeném le mert engem zavarna.
Ez egy rendkívül veszélyes kérdés, bárhol is teszik fel.
A Motul jó minőség bár elég drágának találom és 10w40-ből van abban is többféle.
Legtöbben Castrolt szoktunk használni mert árban lényegesen olcsóbb és tökéletesen megfelel.
Én a GTR-be legutóbb ilyet vettem mert ez volt épp elérhető (és persze "olcsó")
Előtte az FZR-be ilyet vettem de akkor még 1800-2000ft körül hozták literét.
Azt szokták mondani hogy nem szabad spórolni a minőségen ha olajról van szó, viszont utcára a mindennapokban ezek a teljesen jó minőségű 1500ft körüli olajok tökéletesen megfelelnek. (persze ha át nem qrják hamisított cuccal az embert, bár az a nagyobb márkáknál esélyesebb)
Persze ha a biker ritkán hagyja ki a pályanapot és keni is a száját a gépnek akkor vegyen bele magasabb teljesítményszintű cuccot és cserélje gyakrabban de ezekre az öregebb gépekre már úgysem a stopperóra hajszolása a jellemző felhasználási mód.