Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az is kevés. (10 bár alatti értéknél van a felújítási határ HA! a gyűrűk mellett szökik a nyomás)
Minden esetre én először azt nézném meg hogy van-e egyáltalán szelephézag és ha nincs akkor beállítás után újra kompressziót mérnék. (ezeken általában a szívó oldalon elfogyni szokott a hézag és ha egy kicsit is nyomja a szelepeket a vezérműtengely akkor ott már nem lesz elég nyomás)
Az olajat te vetted bele? (mert ha igen akkor tudod hogy milyen)
Megesik hogy a biker túl jót akar a motornak és jó drága fullszintetikussal kényezteti a kedvencét (mert megérdemli a drága) de ezeknél az öreg csatalovaknál ez azt szokta eredményezni hogy nem győzi borogatni utána.
Ásványi vagy félszintetikus bőven elég bele, ha meg már kicsit kopottabb a vas akkor mindenképpen 20w50-est célszerű használni. (többnyire a nem kopottba is azt szoktunk mivel nyárra egyébként is az van előírva)
Persze nem minden szerelő osztja ezt a nézetet de hát a tapasztalat meg a gépkönyv ezt mutatja.
10w 40 van benne. Kékes futje van.
A másik 3 hengerben 8 -as az érték.
Hát hogy menyire eszi azt még nem tudom. Az öszel vettem és idáig még men sokat hajtottam. Szét lett kapva mert új ferstést kap.
Mondjuk annyiban igaza van hogy lúgos tényleg nem való bele.
Kéne.
Kéne.
De van különbség.
A te motorodat ( ) még mindig egy 2005-ös (cbr600 gyárija volt) teljesen zárt 9Ah-s Yuasa MF akksi indítja (a belevaló 14Ah-s helyett) amit talán sosem kellett töltenem, míg a hagyományos savas már legalább kétszer döglött volna meg.
Köszi a válaszokat! :) Hétvégén megnézek mindent! Majd irom a fejleményeket! Üdv addig is még1x
Ok vettem az adást
A savas akku és a zselés akku működése között különbség nincs. Egyedül annyi, hogy kénsav a zselésnek nevezettben gél állaguvá van változtatva adalékkal. Így ha sérül az akku, nem lesz a máriafasza is savas, nem marja meg a motorod + sérülés után is működőképes maradhat.
Azaz a szerelőd szerintem nem áll a helyzet magaslatán.De ha tévednék, majd jönnek a többiek és kijavítanak
Motor szervizes állítja h ezekbe csak a savas akksi jó.
Ha kiveszed az akkut és a fesszabályzót, és az akkuval szétvered a fesszabályzót.
Természetesen a zselés akku ugyanazt az egyenáramot biztosítja, mint a savas
A zselés akksi tényleg tönkre teszi a fesz. szabályzót?
Jó reggelt bikers
itt csak -0,2. hőség van
Mindenkinek szép napot
- 8 fok BRRRRR
jó reggelt! Rendben várom! Köszönöm!
Jó reggelt!
reggelt
Jó reggelt
Meggondolom + a hétvégén össsze kellene szedni minden részét, mert itt még hibádzik a tömlő, és egy betekerőke
Amúgy jó reggelt.Ábrus,összejön a pécsi projekt?Már lenni kéne eredménynek.