Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenkinek kellemes hétvégét

Jöhet a nagymosás + a tergetés : Ki igy --ki úgy
reggelt
jó éjt
Jó, köszönöm!
Csak holnap estére tudom,de akkor le is fotózom neked.
Ird le lègyszi a kodját
Nekem még ősszel jó volt az akksim,és már két esztendős elmúlt. Varta a lelkem,sima savas.
Egy nagyon jó barátom vett egy ilyet.

Vitt egy kört,indulásnál azt hittem leszakad a fejem. Ezt a gyorsulást amit ez az autó tud! Fantasztikus!
Pont ilyen volt, ami 2 évet se bírt ki.
Mit mondsz,korai még megvenni?Vagy amugy is ebböl a készletböl kapok tavasszal is?
Thomaséban (ex-enyém) a felső van ami idén lesz 10 éves. (szélességben nem fér el a tiédben)
A GTR-be ilyet
vettem tavalyelőtt, még teljesen jó. (de neked ez is nagy)
A tiédbe én ezt venném.
Amikor a GTR-ét vettem, mondtam nekik hogy töltsék is fel elektrolittal és zárják le, úgy küldjék postán (nem folyik ki) így nem ugathatnak hogy nem szakszerűen lett beüzemelve.
Persze másféle is jó lehet bele.
(mlas meg szégyellje magát hogy nem belevalót vett)
Nemtomilyenmárlekopottafelirat ,de teljesen zárt, mind1 hogy fektetve vagy állítva teszed aksi nekem 5 éves, télire behordom,és még mindig jó
OK, kösz, kereslek majd úgy is, ha aktuális lesz.
Gyűrűt találtam 10-ért
Nem húztam még szét, mert hideg van kint de 38ér biztos nem veszek bele dugót, 100 volt az egész motor
Nem is biztos, hogy kell, lehet, elég gyűrűzni. Meglássuk
És 1990 előttit nem ismer a gerecsemotor, de a többi se. Azért kutatok
67,44 az A-s dugó bele, amit írnak, és 38e mondják.
Igazából 250GS, de egyezik az MX-el, csak ezen volt lámpa. 2T, és 88-89-es, a dugó tolomérővel mérve átm. 67mm, ez azért lényeges, mert a katalógusok, amiket láttam, erre 70mm-es dugót hoznak
Mi a tied pontosan? Ktm mx, sx?
Épp ezt akartam írni... nem tudom, mi fér bele neked, mérd meg a helyet, meg hogy merről van a (+) és keress ez alapján olyaat, ami befér, minél nagyobb Ah, annál jobb.