Motul 10w 40 -es van benne. Azt viszont nem tudom hogy szelephézagot nézette a szerelö nála. De feltétlen utána fogok járni. Akkor most mijen olajat javasolsz bele?
Szerintem ebben a kérdésben mlas rendkívüli éleslátását és tapasztalatát kell bevetni mert mint széleskörűen művelt és világlátottként, ő kalauzolt bennünket is.
(-vigyem a gps-t?
-áá nem kell, már ismerem a járást, voltam ott többször
-most meg hol a ..csában vagyunk?
-nem ismerős, mindegy menjünk a belváros felé aztán csak lesz valami
Hali.
Tervezünk az idén is családi nyaralást.Nincs eldöntve :/ Tavaly Olasz volt./ Előtte Horvát . Mikor legutoljára voltunk Horvátba , mindenhol kő-kő hátán
Fiuk, aki volt horvátban tavaly, az tud rá választ .
Apartman bérlése ott hogy megy ,milyen volt a tenger part ,km mennyi ?
Választ köszönöm
Most egy kb 10-12 emberrel megyünk /szűk család /,de ha valaki jönne velünk, jelezze .
Az időpont :Aug.10-17-között
Aztán Ábrus segitségével (néha töbször hivtam telón mint a feleségemet) szelephézag állitás decemberben,azóta nem mértem meg a kompressziot de baromira észrevehetö a külömbség.Azelött csak gázkart huzogatva indult,köpte a gyertyát,fulladozott indulásnál és ha alacsony fordulaton ráhuztam a gázt.Most gombra indul a gázra kezem se teszem,visszaköltözött néhány lóerö,indulásnál harap mint a dingó ,szóval csak figyelj és halgass Ábrusra mert ö tudja a tutit
Oké hozhatod .
Előtte csörögj rám,mielőtt elindulsz
(-vigyem a gps-t?
-áá nem kell, már ismerem a járást, voltam ott többször
-most meg hol a ..csában vagyunk?
-nem ismerős, mindegy menjünk a belváros felé aztán csak lesz valami
Tervezünk az idén is családi nyaralást.Nincs eldöntve :/ Tavaly Olasz volt./ Előtte Horvát . Mikor legutoljára voltunk Horvátba , mindenhol kő-kő hátán
Fiuk, aki volt horvátban tavaly, az tud rá választ .
Apartman bérlése ott hogy megy ,milyen volt a tenger part ,km mennyi ?
Választ köszönöm
Most egy kb 10-12 emberrel megyünk /szűk család /,de ha valaki jönne velünk, jelezze .
Az időpont :Aug.10-17-között
http://youtu.be/3f_sf-Nabrs