Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy füstöl de az közel sem biztos hogy azért mert kopottak a gyűrűk.
Nagyon megszerettem én is. Hibátlanul teljesít mindenhol. Nekem ez a játszós, ünneplős, motorozós, kutyázós... all in one.
Egyre ritkábban van, leginkább igérgetni szoktak. Amúgy ennél kényelmesebb és strapabíróbb bakancsom még nem volt. Kb mintha sportcipőben lennél. Átlagos felhasználás mellett (napi 8 óra heti 5x) két évet kibírnak
Annyit adnék érte én is ha tök új. Olvastam, hogy a honvédségnél és a rendőrségen kapnak a srácok csak nem mindenki használja fel...
20e környékén mozog itt is, mikor van. Most néztem az olx-et ott is annyiért mennek.
Ok köszi akkor böngészgetek. Ha esetleg leesne egy új topán a teherautóról akkor morzézz.
Nekem van blokkom ,de azért annyit nem adnál
Helyileg merre laksz ha nem titkos?
Utánnanézek de nyűgös. Vatera, olx. Pesten nagyobb gárda van több bolttal
Szia jaszi! Haix bakancsot tudsz szerezni?
Az a helyzet hogy kicsit füstöl a gép. Kerestem volna hozá gyürügarniturát de sajna nem igazán tanáltam. Ezért gondoltam egy komplet blokra hátha azt hamarab sikerül szerezni. Keresgélek hátha tanálok valani töröttet donornak. Sajnálnám az enyémet szétbontani hisz most kapot új fényezét. Ha esetleg valahol belefutsz egy ijen mociba megköszönném ha szolnál. Addig is széles utat. Üdv. Feri
hát kb 10x kapcsolgattam
Sűrűbb olajjal is lehet vele játszani, vagy tényleg a szűkítő
Kocogtasd a karbipoharakat át,és addig kapcsolgasd a kapcsolot ameddig el nem halgat az AC
Én megcsináltam de tul nagyot szív az 1000-es,valami szűkítőt csinálni kell rá,mert hamar beszippamtja a cuccot
Hát most pumpálja minden felkapcsoláskor csak épp indulni nem akar. előtte viszont nem is pumpál semmit.
Telitolta a karbit,akkor már nem kéne pumpálnia
Nálunk a vas műszaki boltban van. Méterre adják
De ilyen csoveket honnan lehet kapni?
Szia! Állítgattam már ilyennel is teljesen korrektül dolgozik. Amúgy nem bonyolult, ha ment a szelepállítás, ez gyerekjáték lesz
Ma kivettem a tankot méregettem kicsit műszerrel minden rendbe volt.vissza raktam mindent most már minden egyes kapcsolásnál megy az ac kb 5 másodpercet, berreg morrog csak most meg nem akar elindulni a motor! Várom az ötleteket!
Hallo.Van itt valaki?
Ilyennel érdemes nekiállni?
http://www.sportmotor.hu/motor...
A karbiszinkronizálás nehèz dolog?
Minek is az a papír magamnak küldök 1 ilyet