Nem biztos hogy szándékos.
Lehet hogy egeret fogott ami nem sokkal előtte mérget evett. Abból gondolom hogy mérgezés hogy külsérelmi nyom nincs rajta de a szájából folyamatosan szivárog a vér.
Két napja nem láttuk de ma az asszony észrevette hogy itt van a dobozában a lépcső alatt.
Nem eszik, nem iszik csak fekszik. Bevittem a garázsba a melegre hogy nehogy megfagyjon de nem hinném hogy megéri a reggelt.
Büdös gerinctelen féreg dolog és az ilyent is csak el kéne ásni!Egyszer a szembeszomszéd öreg meg akart kérni hogy vigyem ki a kutyáját a bakonyba aztán engedjem el... Na azt nem tette zsebre amit tőlem kapott! azóta is meg van a kutya nála!
Köszi Feri bácsi de szerintem egyelőre nem lesz helyettes. (a sokadik macskánk veszik már oda, bár ő ~12 évig kitartott mellettünk)
Valószínűleg mérgezés áldozata lett.
Érdemes az Ebay-en nézelődni hátha van valami jó ajánlat magánszemélytől, ha tudod hogy milyen méret kell (alap vagy túlméret) mert a jelenlegi Euro árfolyam nem igazán kedvez a bolti külföldi vásárlásnak.. (mint láthatod 249 euró áfával postával együtt a szett)
Szia.
Köszönöm a segítséget. Rá fogok keresni. De esetleg ha tudsz valahol olcsóbban azt is szívesen fogadom. Még egyszer, köszi. Szép napot. Üdv. Feri
Lehet hogy egeret fogott ami nem sokkal előtte mérget evett. Abból gondolom hogy mérgezés hogy külsérelmi nyom nincs rajta de a szájából folyamatosan szivárog a vér.
Két napja nem láttuk de ma az asszony észrevette hogy itt van a dobozában a lépcső alatt.
Nem eszik, nem iszik csak fekszik. Bevittem a garázsba a melegre hogy nehogy megfagyjon de nem hinném hogy megéri a reggelt.
Sajnálom.
De kár érte!
Sajnálom a cicátok!
Valószínűleg mérgezés áldozata lett.
Szóval ott az 5-ös tétel az.
Őszinte részvét
Ha kel egy pár hónapos/korom fekete/ helyette, jelezd!
Köszönöm a segítséget. Rá fogok keresni. De esetleg ha tudsz valahol olcsóbban azt is szívesen fogadom. Még egyszer, köszi. Szép napot. Üdv. Feri
Haldoklik a macskánk.