Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De azért egyetek elöbb,hogy legyen mire inni
Én imádom a disznó vágást, lehet, csak mert gyerek koromban voltam utoljára... és ugye a szép emlékek, együtt a család, mindenki jó kedvű...
Manapság sajna nincs a családi-baráti körben, aki vágna sajna, igazi városi emberek lettünk
Pedig imádom a jó házi kolbászt, hurkát, a lesütött húst, a sült vért...

Na majd még 1x én is rendezek itthon egy gyesznyóvágást most egyelőre Ferenc névnap lesz, irdatlan házi pálesz mennyiséggel
Tulvagyunk a disznóvágáson!Nem szeretem,de az esti vacsi jó lessz a családdal,leszünk vagy tizen leguritunk pár sört
Helo,abba a discoba jártál
Hali gali mindenkinek
Kösz a sharp tesztet :)
Meg is jöttem,voltam kocogni egy kicsit. Nem keményen,csak öregesen.
Aha tudod edzés van keményen
Ti is korán keltetek.
Jo reggelt!
reggelt
Most csomó helyen van ls2 akcióba 40% olcsóbban lehet jobban megérné. Mondjuk olyanom még nem volt.
Szia. Szar. Hangos 90nél lecsapódik a plexi a napszemüveg akadozva jár az alsó széle a látótérbe van nem megy lejjebb. 1 Év tapasztalatából mondom. 2ő is van a családba ilyen.
Helo srácok. Erről a NOX sisakról tud valaki mondani valamit? A sharp teszten nem szerepel,de hát attól még talán jó lehet.
Na én meg lassan lépek. Vicus korán reggel suliba megy Bajára,korán kelés lesz.

Jó éjt!
na itten vagyok!
mindjárt jövök
Az pedig nem rossz bár emlékeim szerint az első osztály középbe elég kemény volt bár én sosem voltam egy jó tanuló.Azután meg a 3év vége és az érettségi volt húzós.
4.3 volt a nyolcadik fél év.
Én azt tudom,csak Pupu nem látja benne a lényeget.
És eddig milyen tanuló volt?
Nem tetszik. A társaságot viszont szereti,de nagyon belazított az elején. Jó sok az 1.2-es és ritkábban 3-as,és kivételesen kevés 4-es szerzett. 5-ös még nincs.