Jajj m(am)las szerintem ennyi pénzt akkor is megér, ha csak fémáron eladod...tudom, hogy messze van a tökéletestől, nem is az volt a célom, hogy itt bárkit is átkúrjak a palánkon. Igen, lehet kell vele kicsit szüttyögni, hogy megint jó állapotú legyen, de azért ne könyveljük el bontószökevénynek. Az ára ennyi, gondoltam először ide szólok be, mielőtt megy a netre.
Az lehetetlen, mert én nem tudom. gondoltam, hogy vannak itt olyanok akik szeretnek bütykölni, gyerkőcnek - asszonynak ideális választás kezdő motornak.
Egyébként ez tényleg nagyon (de nagyon-NAGYON) baráti ár,tényleg rendes tőled hogy ezt így felvetetted nekünk. (én ennyiért nem adnám senkinek)
El is gondolkodtam egy pillanatra de aztán eszembe jutott hogy A: egy buznyákom sincs, B: van már nekem egy ennél sokkal-sokkal barátibb ajánlatom is.
Nem, mert mire délután hazajöttem már esett.
Mindegy, holnap hozok benzint és megyek vele egyet, remélem száraz idő lesz.
Egyébként beindul simán bár alapjáraton bele beledurrog a kip.dobba. (nem, nem úgy mint a tiéd, ez sokkal jobban és nem csak egy henger)
Mondjuk ezt nem is csodálom, amilyen gyertyákkal működött eddig. Tiszta korom az égéstértől kezdve a kip.dob végéig.
Ha minden jól megy akkor most már a letömített és beállított karburátorokkal (szinkront még nem csináltam mert egyelőre nincs mihez ) ki fog égni rendesen a rendszer és akkor már lehet finomítani.
Jofogas.hu, oszt jóvan.
De most nehogy megsertődj
http://totalcar.hu/magazin/hir...
El is gondolkodtam egy pillanatra de aztán eszembe jutott hogy A: egy buznyákom sincs, B: van már nekem egy ennél sokkal-sokkal barátibb ajánlatom is.
Mindegy, holnap hozok benzint és megyek vele egyet, remélem száraz idő lesz.
Egyébként beindul simán bár alapjáraton bele beledurrog a kip.dobba. (nem, nem úgy mint a tiéd, ez sokkal jobban és nem csak egy henger)
Mondjuk ezt nem is csodálom, amilyen gyertyákkal működött eddig. Tiszta korom az égéstértől kezdve a kip.dob végéig.
Ha minden jól megy akkor most már a letömített és beállított karburátorokkal (szinkront még nem csináltam mert egyelőre nincs mihez
De sokan fülelnek...