Megkérdeztem itt a helyi Yamaha szervizben. Azt mondták, hogy a munkadíj 10-15k lenne+ az anyagköltség, ami 3ezer ft/korong. Amit elég soknak tartok. Nem örülnék neki, ha a végén több, mint 50k lenne egy szelephézag állítás.
basszus itt pápán a minismoros mikor kerestem indexet majdnem 8000-ért akart eladni nekem egy használtat.itt meg 4890ft. tudtam hogy böszme nem is vettem meg.inkább maradt a pillanat ragasztó!
hát érthető.elhiszem hogy nem lett a kedvenced.de velem mondjuk más szerencsére én mindig hozzá viszem az Fzr-t is ha van valami.de igazad van mert elég fura stílusa van ami nem sok embernek felel meg.
Sosincs nála az ami kéne (konkrétan lóf.sz se), ha meg mégis van,vagy esetleg beszerezné valahonnan akkor meg mond egy olyan árat hogy beszarás. (a Kakasdi bontós detto)
(pl Yamaha xv önindító mágneskapcsoló: mondott rá 15ezret használtan, erre legalsó
Normális? (Japánbontóban 3e-ért adtak egyet)
Volt még pár hasonló húzása és amikor még rá lett kérdezve hogy honnan jönnek ezek az árak akkor mondta hogy nem mindenki néz utána hogy mi mennyi és vigyorog. (engem meg ne nézzen hülyének senki)
Van olyan jó. (mivel ez nem érintkezik közvetlenül a vezérműtengellyel)
Olyanról már hallottam itt aki csinált már ilyet de nyilván akkor jársz a legjobban ha a környéken elviszed egy szervizbe és megkérdezed hogy mennyiért csinálják meg. Nekik általában szokott lenni betét elfekvőben és így nem kell okvetlenül venni.(mondjuk az megeshet hogy esetleg.........de persze nem minden szerviz ilyen)
http://youtu.be/UUODx7mX--A
(pl Yamaha xv önindító mágneskapcsoló: mondott rá 15ezret használtan, erre legalsó
Normális? (Japánbontóban 3e-ért adtak egyet)
Volt még pár hasonló húzása és amikor még rá lett kérdezve hogy honnan jönnek ezek az árak akkor mondta hogy nem mindenki néz utána hogy mi mennyi és vigyorog. (engem meg ne nézzen hülyének senki)
Olyanról már hallottam itt aki csinált már ilyet de nyilván akkor jársz a legjobban ha a környéken elviszed egy szervizbe és megkérdezed hogy mennyiért csinálják meg. Nekik általában szokott lenni betét elfekvőben és így nem kell okvetlenül venni.(mondjuk az megeshet hogy esetleg.........de persze nem minden szerviz ilyen)