Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok nem kell majd kitalálok valamit meg max elmegyek cellbe.
az a baj vele hogy nincs szívem szétvágni a fejidomot.pedig úgy bizti fasza lenne.
és ez biztos jobban kézre esik
nem kakukktojás, csak gondoltam a témához is hozzászólok
Mesu helyében az 5. választanám. Határozottan szebb mint a többi
Az egyik az kakukktojás?
Cica is ari
Ezt elfelejtettem:
Milyen aranyos kutya. Egyik szeme narancs, a másik meg zöld...
Az enyémnek szép a hangja csak az Exap csörög picit.Sajnálom is hogy az idén párszáz km-t mentem csak vele,az R1-et nyúzom
Kevesebbet hova egyen egy motor ami képes 250km/h-val menni és azt igencsak nagyszerü gyorsulással éri el?
5-6liter körül fogyasztanak.
Pedig nincs is olyan kevés benne....
Sanyinak van motorja? Azt hittem az 1 kiállítási modell ha esetleg eladná nem hinnék el hogy annyi km van csak benne, tekeri az órát biztos gondolnák.
A Sanyiét kell meghallgatni....
Hallanád ez enyém 1 olajos 1000éves gixernek halkabb a blokja mint az enyémnek és vannak ilyen rázkódások ami nem tudom honnan jön
Sziasztok! Megint indul a meló.
Ment az elöre mert a Z750-em 232kg volt tankolva ez meg 1kg-al könnyebb .Legyen 30 kilóval könnyebb?Legyen.Könnyitsék le annyira hogy egy egyszerü koccanástól(csúszás,egykerékböl letételnél)törjön a váza mint a ropi mint a mai összes sportmotornak(BMW RR,Gsxr,stb.)?Legyen vékonyabb 1.5mm-rel a féktárcsa mert az -2kg?.Hogy vékonyitsák el a blokköntvényeket papírvastagságúra hogy olyan hangja legyen a motornak mintha marék csavart szórtak volna bele?Egy jó állapotú FZR-nek csendesebb a motorja mint a mai sportmotoroknak .
Köszönöm nem.Kérek inkább tartósságot.
Góódving csóróknak Túramotor, muhaha egyet se láttam az Alpokban
És mekkora csomagtartója van, nagyom király kis masina ez csak ne volna olyan drága. Mondom a tagnak cseréljünk. Jó mondja ahhoz 2 ember kell. Mondom neki oké én meg 1 sírásó