Mert a sok ember agyában még mindig az van, hogy támogatott a pb palack Oszt lóhímtagot
Igazából kifejezetten élvezet a sziesztában a pb-t 2 naponta cserélni 5 rugóért, télen, a mínuszokba...
Skacok, a napokban felvetettem egy kérdést hengerfej ügyben.
Vagyis, az ezres genesis hengerfejet érdemes megcsináltatnom?
Fel tudom tenni az FZ-re, egy az egyben, vagy hagyjam meg alkatésznek?
A télen igencsak meg szeretném csináltatni. A blokk még okés, azt nem akarom szétkapni, de a szelepek környékén körül kéne nézni.
A kocsimnál csináltam ilyen műveletet, hogy a donort elvittem felújítani, és amikor kész lett csak kicseréltem, de az csak egy fiat.
Csak hogy érthető legyen az előző h.sz :
Megcsörrentetem a kolléganőm és jelenleg 4990 Ft egy 11,5kg-os PB palack cseréje.
Ezekben átszámolva ~20,5L cseppfolyós gáz van, amiből nem fog az összes átmenni a tartályba átfejtéskor.
De vegyük az ideális esetet: 4990/20,5=243,41Ft /L
(akkoriban is mondtam neki hogy számoljál már ember de azt nem tud és meg van róla győződve hogy így jobban jár)
ÁÁÁ annyi pénzem nincsen nekem és nem is tudnám összeszedni kb 400e be tudok csak gondolkodni. " Ha eladom a vasat" De akkor már ha nem is exup hanem valami kényelmes chopper vagy túra enduró, tenere africa twin
Van itt egy figura aki a régi Swiftjébe gázt szereltetett és ugyanígy tankolja évi 8-10e km-ért, meg is van elégedve hogy milyen olcsón jár. Szerintem ezt nevezik sz.rr..ásnak.
Igazából kifejezetten élvezet a sziesztában a pb-t 2 naponta cserélni 5 rugóért, télen, a mínuszokba...