Egyenlőre nem tom Pálya gépet szertnék épiteni azt amit mondtam is mán Tunning blokkosat (750vs 1000Bonyolitása ) De egyenlöre nem tom be megy agarázsba oszt jóvan
nem eri meg.ket jo okom is van:
1. az allambacsi rajott,h mindenki ezt csinalja,ezert mocskosul megemelte a palackos gaz arat.legtobbszor tobbe kerul,mint az LPG
2. az uj palackokat olyan biztonsagi szelepekkel lattak el,ami miatt nem tudod atfejteni.ha regi a palackod,vigyazz ra,mert ertek!tobbek kozott a hagyomanyos gazporzsolo se mukodik az uj palackokkal
Nekem volt gáz az 535-ös BMW-ben. Hát nekem nem jött be. 20 liter gáz fogyott városban,benzinből 13-15 liter/100 km Kint gázból 15 liter kellett, benzinből 10liter. Ez az én tapasztalatom,és BMW 535-tel.
Egyébként csáá
1. az allambacsi rajott,h mindenki ezt csinalja,ezert mocskosul megemelte a palackos gaz arat.legtobbszor tobbe kerul,mint az LPG
2. az uj palackokat olyan biztonsagi szelepekkel lattak el,ami miatt nem tudod atfejteni.ha regi a palackod,vigyazz ra,mert ertek!tobbek kozott a hagyomanyos gazporzsolo se mukodik az uj palackokkal
Mindjárt vége a szezonnak
Ünnep van,lefestettem a motorom
(habár ez Ábrusnak lehet nem olyan nagy öröm)