85 Celsiuson nyit,a venti meg 100-felett kapcsol be,a gumigyűrű tömít is egyben,de kiveheted,kend be a a ház két szélét FBS-el,megköt pár óra alatt és tömít,ha esetleg termosztát nélkül akarsz motorozni.
Én is kérdezősködnék:
Szelephézaghoz nem értek
A termót bele tettem forrásban lévő vízbe.Szépen kinyitott.
De amint kicsit is hűlt a víz becsukódott.Hány fokon kell nyitnia? Gondolom még forrás előtt.Vagy ezt így nem is lehet megsaccolni?
Ja és még:
Jól gondolom h itt olyan megoldás van h ami gumi gyűrű van rajta körbe az egyben a tömítés is ,így nem is tudom anélkül visszarakni? Csak ha herélek,és úgy megy vissza a termosztát?
Illetve azt is megkérdezném, hogy van-e vki itt a fórumban, aki ért ehhez a szelephézag állításhoz, ha igen, akkor mennyiért tudná nekem ezt megcsinálni?
Lassan szelephézagot kellene állítanom a mocimon, és az lenne a kérdésem, hogy csak a gyári, eredeti Yamaha szelephézagoló korongot (3000ft/db) szabad megvenni, vagy amit a neten is találni, utángyártott pl. Prox (3-400ft/db) korongok is jók?
Idézek mástól:(és javítottam a helyesírási hibák tömegét)
"A metál
A metál hatást a finomra darált alumíniumszemcsék okozzák. Metál festésnél először a kívánt színű, egykomponensű bázisfestéket fújják fel. Ez a bázis matt színű és viszonylag sérülékeny, ha nem kerülne rá lakk, akkor a réteg hamar lekopna. A lakkot általában két, esetleg három rétegben fújják, de van olyan lakk is, ami egy rétegben elég,(persze ez rohadtul nem így van mert jó ha sok lakk van és szépen van terítve mivel attól lesz meg a mélysége a fényezésnek és így ellenállóbb is) Amíg a bázis egykomponensű, addig minden fedőlakk az akrilhoz hasonló kétkomponensű anyag.
A gyöngyház
Amit a hétköznapi értelemben gyöngyháznak hívunk, az csak gyöngyház hatású fényezés. A bázisfestékben kb. 10-20% a valódi kagylóból készült gyöngyházpigment. Az ára alig több, mint a hagyományos akril, 17 000 Ft/liter.
vannak szép metálok amit gyöngynek adnak el PFFTT:::
Nagyon ritkán látni igazi gyöngyházat, a Standox termékpalettájában szerepelnek ún. Exclusive Line színek, melyek literára 96-156 000 Ft, és a fényviszonyoktól függően akár nyolc színben is játszik, ami ritka és különleges látványt nyújt.
(FLIP FLOP) fekete aláfújót és hibátlan felületet igényel.. szórása 1x mattra egy irányban (hossz) majd várunk és nedvesre fúj egy irányban ,majd megvárjuk míg lemattul és megporoljuk messziről 3 irányból épphogy érintve...
Nem hát!
Erre még nem is kéne azt mondanod hogy: én nem merek ilyen anyaggal dolgozni, hanem csak közölted volna hogy:oké ábrus semmi gond, ez a legrosszabb esetben is ki fog jönni 300e-ből. ilyesmiről van szó
Jobbra fent van a négy szín és van hozzá video is.
És veszek utána másik 20 éves mocit?
Amit megint átíratok aztán ki tudja mi baja van?Nem tudom.
Én nem nagyon ölök ennél több pénzt motorba.
De lehet felteszem horror árba hátha beleszerelmesedik valaki
SZerintem soha nem is láttam, ,nem is igazából tudom miről beszéltek.De azt sejtem h nem ilyen csóri gyerekeknek való mint én.
Kíváncsi lennék a literes árára.
Már csak azért is , mert erre is majd 1 liter szint fújtam, pedig az alapozó is fekete volt
Flipes hatás,volt ilyen telefon borításom,ha jobbról nézted kékes volt,ha balról akkor zöldes,plussz ez az aranyszínű minta rajta.Hatásos!Nekem inkább a 3D.hatású festés kéne rá,attól olyan a gép,mintha jóval nagyobb lenne,mintha festett víz volna az idomon tenyérnyi vastagon.Na az még király,Gida ismered azt a festést?
Szelephézaghoz nem értek
A termót bele tettem forrásban lévő vízbe.Szépen kinyitott.
De amint kicsit is hűlt a víz becsukódott.Hány fokon kell nyitnia? Gondolom még forrás előtt.Vagy ezt így nem is lehet megsaccolni?
Ja és még:
Jól gondolom h itt olyan megoldás van h ami gumi gyűrű van rajta körbe az egyben a tömítés is ,így nem is tudom anélkül visszarakni? Csak ha herélek,és úgy megy vissza a termosztát?
Lassan szelephézagot kellene állítanom a mocimon, és az lenne a kérdésem, hogy csak a gyári, eredeti Yamaha szelephézagoló korongot (3000ft/db) szabad megvenni, vagy amit a neten is találni, utángyártott pl. Prox (3-400ft/db) korongok is jók?
Válaszotok előre is köszönöm!
"A metál
A metál hatást a finomra darált alumíniumszemcsék okozzák. Metál festésnél először a kívánt színű, egykomponensű bázisfestéket fújják fel. Ez a bázis matt színű és viszonylag sérülékeny, ha nem kerülne rá lakk, akkor a réteg hamar lekopna. A lakkot általában két, esetleg három rétegben fújják, de van olyan lakk is, ami egy rétegben elég,(persze ez rohadtul nem így van mert jó ha sok lakk van és szépen van terítve mivel attól lesz meg a mélysége a fényezésnek és így ellenállóbb is) Amíg a bázis egykomponensű, addig minden fedőlakk az akrilhoz hasonló kétkomponensű anyag.
A gyöngyház
Amit a hétköznapi értelemben gyöngyháznak hívunk, az csak gyöngyház hatású fényezés. A bázisfestékben kb. 10-20% a valódi kagylóból készült gyöngyházpigment. Az ára alig több, mint a hagyományos akril, 17 000 Ft/liter.
vannak szép metálok amit gyöngynek adnak el PFFTT:::
Nagyon ritkán látni igazi gyöngyházat, a Standox termékpalettájában szerepelnek ún. Exclusive Line színek, melyek literára 96-156 000 Ft, és a fényviszonyoktól függően akár nyolc színben is játszik, ami ritka és különleges látványt nyújt.
(FLIP FLOP) fekete aláfújót és hibátlan felületet igényel.. szórása 1x mattra egy irányban (hossz) majd várunk és nedvesre fúj egy irányban ,majd megvárjuk míg lemattul és megporoljuk messziről 3 irányból épphogy érintve...
aztán agyonlakkozzuk "
Erre még nem is kéne azt mondanod hogy: én nem merek ilyen anyaggal dolgozni, hanem csak közölted volna hogy:oké ábrus semmi gond, ez a legrosszabb esetben is ki fog jönni 300e-ből.
ilyesmiről van szó
Jobbra fent van a négy szín és van hozzá video is.
Húzok dolgozni sziasztok
Amit megint átíratok aztán ki tudja mi baja van?Nem tudom.
Én nem nagyon ölök ennél több pénzt motorba.
De lehet felteszem horror árba hátha beleszerelmesedik valaki
Kíváncsi lennék a literes árára.
Már csak azért is , mert erre is majd 1 liter szint fújtam, pedig az alapozó is fekete volt