Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HHHHÚÚÚÚÚÚÚ
Nagyon zsivány ez a cucc
Egy szögből nézve sima fekete- piros,
kicsit mozdulsz és máris a legütősebb gyöngyházhatást látod
még egy kicsit mozdulsz és már szinte az egészet aranyszínűnek látod
Nem tom menyire adja vissza képen, de én élőbe el vagyok teljesen szédülve tőle
MOsmá gyönyörűszép,de mást még nem csináltam vele
össze kell rakni, termót kikapni,felmatricázni
azt meg tudod mérni nekem hogy mennyivel magasabb a vfr kormány az fzr-hez képest?meg hosszabb is vagy sem?
ábrus itt a járgányod! link
értem köszi. hát majd a télen akkor elbohóckodom vele.majd szerzek valakitől kölcsön kormányt aztán itthon ráteszem.az nem gond hogy 41-es az átmérője mert max esztergáltatok hozzá perselyt.
na mert?mesélj ha nem vagyok indiszkrét. Mondjuk én a sógorom révén ismertem meg kb 8-9 éve mert egy klubban vannak.a Peti az elnök a sógor meg az elnök helyettes volt.
Hát elsősorban én már vagy fél éve ezzel tököltem, mire pontosan tudtam mit akarok, és már 1-2 variációt letudtam.
Azt tudtam hogy 41-es szárra kell csutka, meg azt is tudtam hogy nekem el fog férni a magasabb kormány és elég hosszúak a vezetékek hozzá.
Szóval vitte szerszámokat, megkértem szépen a főembert hogy egy pár CBR csutkát vadásszanak össze. Levettem a markolatokat, kapcsolókat, csutkákat, stb. ez megvolt kb 10 perc alatt.
Majd feltettem rá a CBR csutkát. Felültem a motorra, kényelmesnek tűnt, szélső helyzetben sem vert bele sem a tankba, sem a műszerfalba, megvettem. A kormányvég súlyokat meg itthon igazítottam hozzá, mert ennek kicsit más volt a menete.
Párszor voltam, nálam tiltólistán van.
és azt hogy tudom megnézni így.vajon mennyivel változhat a dolog? te amikor elmentél cellbe ott fel is raktad meg kipróbáltad?mennyire macerás a csere?
Fú Csövi ég és föld a különbség a dió nélküli és a diós között da azt már látom 1 éve bírt a qplung kar dió nélkül kikopott.
hát nem könnyű sokszor elérni, meg van egy érdekes stílusa de én csipem.
ja, de azért kellett hivogatni kicsit
A Horváth Petitől? Nagy arc a faszi!
Szívesen. Majd egyet légteleníts rajta, mert nekem is olyan furcsán feszes lett, aztán pofán spricceltem magam fékfolyadékkal amikor légtelenítettem mert a másik oldalon volt és az ülésen feküdtem keresztül... De aztán jó lett
attó hoztam a mazsisztit
lehet beszélek az egyik ismerőssel az is bont motorokat Polgárdiba nincs-e nála aztán megkérem küldje el és meglátjuk. de nézegetem a 600f-es kormány is túrásabbnak tűnik meg a cbx550-é is.
Csövi megjött a dió köszönöm
A kormány vastagsága ugyan az, mivel szabványos méretről beszélünk. Simán felment rá minden. Azt kell kitalálnod, hogy mennyi helyed van.
22es a szabvány a kormányra azon ponton ahol a kezelőszervek vannak.
de amúgy a kezelő szervek meg ilyenek rendesen fel mennek rá nem?szóval a cső átmérője megegyezik a mostanival?
kiszi tesó!
Pupu hol van az a link amiben a telók állításáról írnak?nem találom de le akarom menteni.
nem érdekelsz!
hát ez a bajom lehet igazad van.