Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az engem nem érdekel.de sajna 4 éve leestem a létráról és izom szakadás lett belőle.azóta ha nagyon terhelem fáj.ezért gondolkodom rajta.amúgy elférne az idomtól az vfr kormány? egyenes kormányra nem akarom mert nincs szívem szétvágni a fejidomot.
és hogy ha esztergáltatnék bele egy nyitott perselyt?
a szárnynak egész jó íze volt.a combnak meg jobb. nem nagyon érződött rajta a műanyag. és megvásárlás után 1 órával ettük meg.
Pontosan burkolj és kotrodj ki a budira de gyorsan.
Öregszel lassan intézheted a nyugdíjat
Persze hogy azonnal megeszed.
Ez is a "burkolj és kotródj" szisztéma szerint működő hálózathoz tartozik csak más a neve.
Baszki, ha én Kaposvárról el tudtam menni érte Celldömölkre, hogy fel tudjam próbálni, akkor neked sem lehet annyira megerőltető az a 30Km. Addig meg nekiállsz keresgélni hogy milyen kormány lenne jó.
De szerintem Te nem tudsz ilyent feltenni, mert a magasított kormány nem fog elférni a az idom alatt, vagy nem fogod tudni befordítani a kormányt.
Aztán meg majd jól megkapod te is az egyik (nálam jóval idősebb) fórumtagtól (a hátad mögött) hogy nyugdíjas vagy mint én és Sanyi.
lehet megbeszelem akor asszonnyal,h aznap este vegyunk par csirkeszarnyat:) a KFCs kaja is olyan,mint a mekis? ertsd: vagy azonnal megeszed,vagy holnap kove dermed,mert este 10kor mar nemigen kajalok,de reggelire lehet jo lesz:) soroksariba vagy ugye?az auchan mellett
Dehogynem. Olyat kell keresni ami 38-as szárra való vagy olyan motort kell nézni amin nincs ilyen gond. (vagy kell bele egy csőkormány)
kár és az enyémre vajon lehetne valami túrásabb kormányt találni?tegnap is megfájdult a csuklóm.
Jó reggelt kispajtások!
(mlasnak )
Emre azért tudta feltenni a (CBR1000F) kormányt mert kicserélte az FZ elejét az FZR ezresével, abban viszont 41-es telószárak vannak.(a tiéd 38-as)
Jó reggelt.
De jó, mindjárt benn vagyok
kaját is kap?
alszom! most értem haza és megyek be reggel 5:30...korrekt, mi?
csüt este 10-től, péntek off. de ha bejössz 11-re akkor megvendégellek, dumálunk is egyet!
Jelige:Minden megoldás érdekel!