az engem nem érdekel.de sajna 4 éve leestem a létráról és izom szakadás lett belőle.azóta ha nagyon terhelem fáj.ezért gondolkodom rajta.amúgy elférne az idomtól az vfr kormány? egyenes kormányra nem akarom mert nincs szívem szétvágni a fejidomot.
Baszki, ha én Kaposvárról el tudtam menni érte Celldömölkre, hogy fel tudjam próbálni, akkor neked sem lehet annyira megerőltető az a 30Km. Addig meg nekiállsz keresgélni hogy milyen kormány lenne jó.
De szerintem Te nem tudsz ilyent feltenni, mert a magasított kormány nem fog elférni a az idom alatt, vagy nem fogod tudni befordítani a kormányt.
lehet megbeszelem akor asszonnyal,h aznap este vegyunk par csirkeszarnyat:) a KFCs kaja is olyan,mint a mekis? ertsd: vagy azonnal megeszed,vagy holnap kove dermed,mert este 10kor mar nemigen kajalok,de reggelire lehet jo lesz:) soroksariba vagy ugye?az auchan mellett
Ez is a "burkolj és kotródj" szisztéma szerint működő hálózathoz tartozik csak más a neve.
De szerintem Te nem tudsz ilyent feltenni, mert a magasított kormány nem fog elférni a az idom alatt, vagy nem fogod tudni befordítani a kormányt.