Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

basszus ha nem jön közbe semmi holnap az egyik ismerős elvisz minket az osztrákokhoz motorozni. 3 motorral megyünk ő, a fateromék meg mi a párommal!már alig várom! azt mondja nem megyünk messze csak a határtól 25-30km-t de az út állítólag kur.a jó!
na akkor már nem is vagyunk egyedül! a többike meg puhányok!
Itten vagyok.
na mi van itt kihal a fórum?hova tűnt mindenki?
A szombati túra előtt tankoltam tele,és hazafelé Bonyhádon kellett tarcsira rakni. 15,5 liter benzinnel 350km! Persze nem száguldozva.
15,5 liter benzinnel 350km!
ügyes lány csak így tovább!
Sziasztok! Ma tök jó napom volt! Délelőtt voltam bringázni,a hely talán ismerős lehet,délután pedig motorztunk a pici lányommal! És ha tudnátok milyen ügyes a kis csajszi! Nem fél,és szépen dől a motorral együtt. Pupu! 1000km! Lassan utolérlek.
Holnap valamit csinyálok Olyan izgatottak vagytok mintha valami aranybányába votam volna Nem nagy szám de a lényeg rajta van ami nekem kel és jó árusitott vot
Tudom tezsvírem de én ugy szeretem
Még Ábrussal is beszélnem kell a tavaszi alkatrészekről amit csevegtünk ,hogy télre minden rendelkezésre álljon mert akkor nagyon szeretnék vele foglalkozni
há de télen megfagy a beton!
k é p e k e t a k a r o k l á t n i r ó l a
énse most gondoltam.
jóvan most egyenlőre megy agarázs mélyére oszt jóvan tél az épitkezés ideje
van ülés is ?
ha eladó lesz, majd szólj.
Há dik sune more!
Még nem tudom egyenlöre 2004-es cbr 600 RR é
Zsoti vagy vagy nem vagy ?Adj valami jelet
hagyd rá, Ádámnak megéri és kész
a mahisztire is megérte várni hónapokat

1550 euró 275 forintjával 426 e Ft. erre jön 150 forgalomba helyeszés (de legyen csak 90, mert a többi 60 egy magyarnál is megvan mint átírás)
az-az: 516 e Ft. Hazahozva 540 e Ft.
540-ért kapni magyar:
CBR 600 F3 1996
Kawasaki ZX7R 1999
Suzuki GSXR 600 1997
Suzuki GSXR 750 1998 ez tetszik . :D:D
YZF 1000R 2000
(forrás: hasznaltauto.hu)

Szevasztok !