Laci,papíron igen ugyanazt tudja..De menjél vele..bazmeg vagy fél mázsával könnyebbnek tünik.Hihetetlen de nem érezni a súlyát, kanyargódzzáskor sem.A nyomaték meg jóval alacsonyabb fordulatról jön és egyenletesen tol mint a disznó.Állitom nem maradnék le vele közúton egy sportmotortól,talán a lábtartó érne le hamarabb.
Ez egy új motor és az ára is ezt tükrözi sajnos,ennyi.Ha lenne rá lém ez lenne a következö motorom az tutkó pedig imádom az R1-et is hidd el .
a váci úton?27-én ott voltunk,mindenki be akart hívni minket kajálni.
volt ott egy srác,aki városnéző busszal,meg sétahajókázással üzletelt. elkezdtük nézni az ajánlatot,ő meg elkezdte nyomni a szöveget angolul.asszonyka válaszolt,én meg hallgattam.majd úgy 2 perc múlva asszony megkérdezte: "Do you speak Hungarian?" pasikámnak ledöbben az arca,aztán folytattuk magyarul vicces mennyire rá vannak állva a külföldiekre...
Nekem meg olynat csinyált tegnap hogy beinditottam és az alapjárat 7 ezer volt de közben 1000 rel járt csak amotor 6000 töl indult onnan vot anulla aztán egy geder és mán jó is vot
Laci,papíron igen ugyanazt tudja..De menjél vele..bazmeg vagy fél mázsával könnyebbnek tünik.Hihetetlen de nem érezni a súlyát, kanyargódzzáskor sem.A nyomaték meg jóval alacsonyabb fordulatról jön és egyenletesen tol mint a disznó.Állitom nem maradnék le vele közúton egy sportmotortól,talán a lábtartó érne le hamarabb.
Ez egy új motor és az ára is ezt tükrözi sajnos,ennyi.Ha lenne rá lém ez lenne a következö motorom az tutkó
volt ott egy srác,aki városnéző busszal,meg sétahajókázással üzletelt. elkezdtük nézni az ajánlatot,ő meg elkezdte nyomni a szöveget angolul.asszonyka válaszolt,én meg hallgattam.majd úgy 2 perc múlva asszony megkérdezte: "Do you speak Hungarian?" pasikámnak ledöbben az arca,aztán folytattuk magyarul
- Lihegés a hát mögül, és nyomás a végbélben.
sg.body.focus()