Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a faridom érdekelne. eladó?
F O T Ó Ó Ó Ó
Most még lecso főzés van folyamatban eltevésre Amugy még akocsiban van miota hazaértem
F O T Ó Ó Ó Ó
Milyen izgatottak vagytok
majd ha kicsit összerakotab lesz mert igy kb 15 kép kelenne rula
Darabokan van e hune
fotóóóó
Külemre nem nagy de nem afestéstöl jó egy vas Telok jók, tárcsák nagyon tul jók ,90 % corsa gumi van rajta elöl , müszer egység hibátlan.Komputer , kormányok , tank , 2004 es cbr 600 valagat találtam ott (hibátlan festésel) és oda adta asrác hozzá Meg stb tehát márt megérte termignoni kipufano van hozzá
nem azt hozztam amit irtam ez egy másik ezért nem tudom mi lesz még belüle A blokk még nem volt széthuzzval Forditott elsö . Erősitett hátsó lengökar Kép ha egyben lesz mert ugy hozztam el hogy nagyobb fő darabokba szedtem ugy ,hogy beférjen a kocsiba
Most meg direkt eltűnik....
Képet! Most!
Na megnéztétek?
Én meg meg gyütem itt van a vas De hogy ebből alkatrész lesz e vagy pályamotor egyenlőre aszem nem tudom .Igy inkább beteszem agarázs mélyére és tudok rajta tünödni
Egy motor is kéne neki mán Kicsi bizti a rityi rotyi
ez tetszik! mi van motort szeretnél venni?
szasztok! gondoltam benézek.
most jöttem a kútrol és leesett az állam.basszus Szentendréről hazáig 198km-t mentem és 4,7L átlag jött ki. mondjuk utazó 120.lakott területen belül 50.és nem is pörgettem agyon.mondhatni Gyula tempóba jöttem! na jó egy kicsit többel.
tuti FZR ilyesmit kéne venni tavasszal. Ez egy 150es forgalombahelyezéssel sem rossz ár.
úgy fest bejött az új meló! csak maradjon így minden ahogy első nap volt.
Jó reggelt
Jó reggelt.