A slick ugye sima,teljes felületen betapad az aszfaltba,kapaszkodik nem csúszik,ezért kap egykeróra,viszont terheli is a motort,több lovat elnyel.Főleg ha szélesebb a gyárinál,ezért rakok én is gyári méretűt rá ha elfogy a hátsó.
Szasztok kérdezném a szakikat:
Nos borigatás elég jól ment. Most hogy a slick fenn van nem mén ennyit jelentene?
190 volt most 195 65 elöl 120most 125. Próbáltam lefüstölni belőle, de annyira tapad hogy nehézkes. Kanyarba mindig feláll, bíírkózni kell vele. Mármint a motor.
Gyere Gida nélküled nem mééén.
aprilia RX 50 és szerváltam hozzá két kereket, mert szuperlotyó készül, Vettem egy krossz idomszettet, és széthúztam a blokkot. Na most pénz és idő hiány miatt port fog a garázs sarkában. A blokk tuningos vagy mia a pöcs. akkora karbi van hozzá, hogy tutkó eszik majd vagy 7 litert.
Hány vezeték megy rá a generátorból?Kettő,vagy három is lehet,négyvezetékes egyfázisú önszabályzós fesszabályzóm van készen,háromfázisút mostanában nem tudok készíteni,egyelőre még nagy itt a hajtás kolbászbauban.
Snoopy!
A hétvége nem fog összejönni,pedig előreláthatólag időm lenne a kocsi is vonóképes,csak a motor nem fog addigra műxeni. Ma szétszedtem és már találtam is hibát.Nem nagyot,csak költségeset.
Nos borigatás elég jól ment. Most hogy a slick fenn van nem mén ennyit jelentene?
190 volt most 195 65 elöl 120most 125. Próbáltam lefüstölni belőle, de annyira tapad hogy nehézkes. Kanyarba mindig feláll, bíírkózni kell vele. Mármint a motor.
Gyere Gida nélküled nem mééén.
Küld el légyszi azt az infót a fabi_sasa@yahoo.com-ra amit nem szabad ide kiírni. Köszi
sziasztok !
A hétvége nem fog összejönni,pedig előreláthatólag időm lenne a kocsi is vonóképes,csak a motor nem fog addigra műxeni.
150 rugóért meg a két doboz szinte ajándék