Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi is lesz akkor?
24 -ike ? Akko főz.....Bográ..
Gidát ragaszd fel hátulra!
hát van benne valami.
A slick ugye sima,teljes felületen betapad az aszfaltba,kapaszkodik nem csúszik,ezért kap egykeróra,viszont terheli is a motort,több lovat elnyel.Főleg ha szélesebb a gyárinál,ezért rakok én is gyári méretűt rá ha elfogy a hátsó.
Tömören ! Le köl cserélni Vagy Gidát oda köl ragasztani ahátso üléshez
Köszönöm!
Szasztok kérdezném a szakikat:
Nos borigatás elég jól ment. Most hogy a slick fenn van nem mén ennyit jelentene?
190 volt most 195 65 elöl 120most 125. Próbáltam lefüstölni belőle, de annyira tapad hogy nehézkes. Kanyarba mindig feláll, bíírkózni kell vele. Mármint a motor.
Gyere Gida nélküled nem mééén.
Ok! Már túrom is,holnap legkésőbb.
szaszibogyó néktek!
De holnapra pontosan megmondom
3 ha minden igaz.
aprilia RX 50 és szerváltam hozzá két kereket, mert szuperlotyó készül, Vettem egy krossz idomszettet, és széthúztam a blokkot. Na most pénz és idő hiány miatt port fog a garázs sarkában. A blokk tuningos vagy mia a pöcs. akkora karbi van hozzá, hogy tutkó eszik majd vagy 7 litert.
Sanyi!
Küld el légyszi azt az infót a fabi_sasa@yahoo.com-ra amit nem szabad ide kiírni. Köszi
Nekem aztán min1! Nem hat meg.
Ami biztos: MEMBRÁN LIK De folytatom tovább a keresést,mert az az érzésem,hogy nem ez okozza a problémát.Vagyis nem csak ez
Nagyon kiváncsiak vagyunk mi is ? Mit is találtál ?
Hány vezeték megy rá a generátorból?Kettő,vagy három is lehet,négyvezetékes egyfázisú önszabályzós fesszabályzóm van készen,háromfázisút mostanában nem tudok készíteni,egyelőre még nagy itt a hajtás kolbászbauban.
látom mindenkinek ugyanaz ugrott be.
sziasztok !
Snoopy!
A hétvége nem fog összejönni,pedig előreláthatólag időm lenne a kocsi is vonóképes,csak a motor nem fog addigra műxeni. Ma szétszedtem és már találtam is hibát.Nem nagyot,csak költségeset.
szendvics ember lettél egy étteremnél
De jó erőben, súlyban pont azt tudja, mint egy 20 éves FZR1000
150 rugóért meg a két doboz szinte ajándék