Nem nehéz 1 emberes én nem tudtam felfüggeszteni ezét a bölcsőnél alábakoltam, a kutyacsont 20000 a biker world be rendelésre csak.
Motorinonak nincs most anyaga hozzá nekem ő csinálta vele kéne beszélned mikor lesz.
Elhataroztam hogy a telen kicserelem a ~kutyacsontokat~ kisebbre, ezaltal a hatulja feljebb lesz. PUPU neked bonyolult volt a mutatvany, vagy siman 2 ember meg tudja csinalni, vagy van mar valami jo technika ra? Sokkal jobban mutatna egyreszt, masreszt viselkedesben is remelem a jo iranyba mozdul. Ha nem akkor visszaalakitjuk ennyi...
Honnan lehet ezt a ket alkatreszt beszerezni? otletem sincs
Elore is koszi!
(bocs az ekezetnelkulisegert de fos linuxos geprol irok)
Az újabbakban már aludni is kell, meg be is lehet rúgni, aztán dülöngél a karakter rendesen
abból is van már három
nekem is van csak 1000éve nem léptem fel.
130 as van benne amíg nem lesz meg az új futómű hátra nem tudom melyikre nem lesz szükségem addig.
Motorinonak nincs most anyaga hozzá nekem ő csinálta vele kéne beszélned mikor lesz.
Meg az megoldható lenne-e hogy ide küldje a posta.
Elhataroztam hogy a telen kicserelem a ~kutyacsontokat~ kisebbre, ezaltal a hatulja feljebb lesz. PUPU neked bonyolult volt a mutatvany, vagy siman 2 ember meg tudja csinalni, vagy van mar valami jo technika ra? Sokkal jobban mutatna egyreszt, masreszt viselkedesben is remelem a jo iranyba mozdul. Ha nem akkor visszaalakitjuk ennyi...
Honnan lehet ezt a ket alkatreszt beszerezni? otletem sincs
Elore is koszi!
(bocs az ekezetnelkulisegert de fos linuxos geprol irok)
19volt
3.42A
65w