Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laptop töltő. Mindjárt megkeresem, belinkelem.
Miért te akkumulátorral üzemelsz?
Az újabbakban már aludni is kell, meg be is lehet rúgni, aztán dülöngél a karakter rendesen
Á nem csak ez az állandóan kajálni az nem jön be és nekem úgy nem izgi
beparáztál rajta mi?
Most takarítom a gépemet mert öcsém megveszi úgy néz ki és veszek 1 laptopot
Az sajnos nem jött be nekem nemtom miért
játsz a stalkerral
abból is van már három
Ez nem jó letudtam megint a bad company 2 őt.
.
nekem is van csak 1000éve nem léptem fel.
Üdv. Nekem van. Miben kéne segítség?
Nekem van 3 fajta 130mm 140mm 158mm asszem
130 as van benne amíg nem lesz meg az új futómű hátra nem tudom melyikre nem lesz szükségem addig.
kb ha minden ok fél ó alatt megvan a csere ha nem akkor 1 ó.
Nem nehéz 1 emberes én nem tudtam felfüggeszteni ezét a bölcsőnél alábakoltam, a kutyacsont 20000 a biker world be rendelésre csak.
Motorinonak nincs most anyaga hozzá nekem ő csinálta vele kéne beszélned mikor lesz.
Csak akkor kell hozzá két ember ha az egyik tartja a motort Ha rendesen fel van bakolva egy ember megcsinálja pikk-pakk.
Reggelt.
Kinek van vaterakóóóóóóóóóóóóódja? Kéne segítség.
Meg az megoldható lenne-e hogy ide küldje a posta.
Sziasztok!

Elhataroztam hogy a telen kicserelem a ~kutyacsontokat~ kisebbre, ezaltal a hatulja feljebb lesz. PUPU neked bonyolult volt a mutatvany, vagy siman 2 ember meg tudja csinalni, vagy van mar valami jo technika ra? Sokkal jobban mutatna egyreszt, masreszt viselkedesben is remelem a jo iranyba mozdul. Ha nem akkor visszaalakitjuk ennyi...

Honnan lehet ezt a ket alkatreszt beszerezni? otletem sincs

Elore is koszi!

(bocs az ekezetnelkulisegert de fos linuxos geprol irok)
Asus a3f
19volt
3.42A
65w
jó régi kép, de ennek a nőnek ha van csöcse, és szép az arc, akkor durván hibátlan testű buxa.
Nyáron mentem 1 kört a balcsi körül a barátosnőmmel.
Haverjaim üzenik a hells angels ből hogy ne kekeckedjetek velem mert bajok lesznek.
Ja az nekem még könnyebb